TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Advantech söker säljare till Stockholm

Brinner du för försäljning och vill vara en del av Advantechs fortsatta tillväxtresa i Norden? Läs mer och sök redan idag!

Som säljare hos Advantech får du möjlighet att jobba i en bred och omväxlande roll inom försäljning. Kanske jobbar du idag som innesäljare alternativt inom kundservice eller support och ser en roll inom försäljning som ett nästa steg i din karriär? Har du ett starkt intresse för IT och teknik samt brinner för försäljning? Lockas du av möjligheten att få vara med och fortsätta etablera Advantech på den nordiska marknaden? Då är det dig vi söker! Läs mer och ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som innesäljare blir du en del av Advantech Online Sales Team - Embedded IoT och kommer tillsammans med den nordiska försäljningschefen och ytterligare två kollegor fortsätta att bygga upp den nordiska verksamheten i Kista. För dig med rätt driv och intresse för försäljning och teknik innebär tjänsten på sikt stora utvecklingsmöjligheter. 

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
6 v semester
6 v semester
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startas med en ca 3 veckor lång introduktionsutbildning där delar av utbildningen sker på Advantechs kontor i Tyskland och Holland. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i Kista Business Park med närhet till goda kommunikationer och service. Tjänsten är på heltid och är tänkt att starta omgående enligt överenskommelse. Du arbetar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. I denna rekrytering blir du anställd direkt hos Advantech, lön utgår med en fast del samt provision.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning, högskoleutbildning inom ekonomi, teknik eller IT är meriterande för rollen men inte ett krav. Vi ser dock gärna att du brinner för försäljning är nyfiken och har ett starkt intresse för teknik och IT. Du har god erfarenhet och kunskap inom området alternativt ett starkt intresse att lära. Det är även meriterande om du har erfarenhet från liknande roll inom försäljning, kundservice eller support, gärna från IT eller teknik branschen. Du är duktig på att skapa goda och långsiktiga relationer, är kommunikativ via både telefon och e-post samt känner dig bekväm med att ringa utgående samtal. Som person är du social, driven och serviceorienterad. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och behärskar du dessutom något av de övriga nordiska språken är det ett plus. Har du erfarenhet från Salesforce eller annat CRM system är detta meriterande.Vi förutsätter att du har god systemvana samt erfarenhet av Officepaketet. 

Alla lediga jobb