TNG
Advantech söker säljare till Stockholm

Advantech söker säljare till Stockholm

Brinner du för försäljning och vill vara en del av Advantechs fortsatta tillväxtresa i Norden? Läs mer och sök redan idag!

Arbetsgivare Advantech
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-09-27
Tjänste&shypension Tjänste­pension
6 v semester 6 v semester
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Brinner du för försäljning och vill vara en del av Advantechs fortsatta tillväxtresa i Norden? Läs mer och sök redan idag!

Som säljare hos Advantech får du möjlighet att jobba i en bred och omväxlande roll inom försäljning. Kanske jobbar du idag som innesäljare alternativt inom kundservice eller support och ser en roll inom försäljning som ett nästa steg i din karriär? Har du ett starkt intresse för IT och teknik samt brinner för försäljning? Lockas du av möjligheten att få vara med och fortsätta etablera Advantech på den nordiska marknaden? Då är det dig vi söker! Läs mer och ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som innesäljare blir du en del av Advantech Online Sales Team - Embedded IoT och kommer tillsammans med den nordiska försäljningschefen och ytterligare två kollegor fortsätta att bygga upp den nordiska verksamheten i Kista. För dig med rätt driv och intresse för försäljning och teknik innebär tjänsten på sikt stora utvecklingsmöjligheter. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

  • Sälja och supportera befintliga och nya kunder via telefon, e-post och online-chatt
  • Skapa långsiktiga relationer och ansvara för din egna kundstock
  • Jobba med merförsäljning för att öka försäljningen till befintliga kunder
  • Följa upp leads och etablera kontakt med nya kunder
  • Jobba med säljadministration som t ex avtalshantering och sammanställning av försäljningsstatistik
  • Stötta Key Account Managers och Channel Managers vid t ex kundevent och med övrig administration
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startas med en ca 3 veckor lång introduktionsutbildning där delar av utbildningen sker på Advantechs kontor i Tyskland och Holland. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i Kista Business Park med närhet till goda kommunikationer och service. Tjänsten är på heltid och är tänkt att starta omgående enligt överenskommelse. Du arbetar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. I denna rekrytering blir du anställd direkt hos Advantech, lön utgår med en fast del samt provision.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning, högskoleutbildning inom ekonomi, teknik eller IT är meriterande för rollen men inte ett krav. Vi ser dock gärna att du brinner för försäljning är nyfiken och har ett starkt intresse för teknik och IT. Du har god erfarenhet och kunskap inom området alternativt ett starkt intresse att lära. Det är även meriterande om du har erfarenhet från liknande roll inom försäljning, kundservice eller support, gärna från IT eller teknik branschen. Du är duktig på att skapa goda och långsiktiga relationer, är kommunikativ via både telefon och e-post samt känner dig bekväm med att ringa utgående samtal. Som person är du social, driven och serviceorienterad. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och behärskar du dessutom något av de övriga nordiska språken är det ett plus. Har du erfarenhet från Salesforce eller annat CRM system är detta meriterande.Vi förutsätter att du har god systemvana samt erfarenhet av Officepaketet. 

Advantech

Advantech

Advantech är ledande inom att tillhandahålla pålitliga, innovativa produkter, tjänster och lösningar. Vi erbjuder omfattande systemintegration, hårdvara, mjukvara, kundcentrerade designtjänster, inbyggda system, automationsprodukter och globalt logistikstöd. Vi omsätter ca 1.5 miljarder USD och finns representerade i ca 90 städer i 20 länder. Vårt europeiska huvudkontor, lager och integrationscenter ligger i Nederländerna och kontoret i Kista är det senaste som öppnats i Europa.

Arbetsgivare Advantech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-09-27
Pernilla Ek
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Österögatan 1, Kista