TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare till Apirosport i Helsingborg

Säljare av gym- och träningsutrustning till Apirosport i Helsingborg

Har du erfarenhet av försäljning B2B och intresserad av träning och gymutrustning? Vill du vara med och hjälpa Apirosports kunder att skapa justa gym på sina arbetsplatser? Apirosport Sweden AB är en av de marknadsledande aktörerna i att erbjuda helhetslösningar av gym- och träningsutrustning, utbildning samt service av högsta klass. Företaget servar sina kunder med allt från planering av inredning till installation, finansiering och uppföljning. Vi söker nu ytterligare en säljare till vårt team. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Apirosport arbetar med ledande varumärken så som Star Trac, Nautilus, Stairmaster, Schwinn, Reebok och Ziva. Kunderna är främst gym, idrottsföreningar, träningsanläggningar, bostadsrättsföreningar, hotell & SPA samt företag med friskvårdssatsning. Företaget har sitt huvudkontor i Helsingborg men även personal i Göteborg och Stockholm.

Hos Apirosport erbjuds du:

Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Rollen innebär eget ansvar att boka och genomföra kundmöten med högsta möjliga effektivitet, aktivitet och kvalitet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar att träffa så många kunder/företag som möjligt och sälja mot uppsatta mål. Då du är väldigt rörlig i tjänsten så kan det innebära övernattning vid tillfällen. 
Förmånsbil ingår i tjänsten. 

Värt att veta

Tjänsten utgår från Apirosports kontor i Helsingborg och du besöker kunder i södra Sverige som sträcker sig som längst mot Jönköpingstrakten. Du har fyra ytterligare säljkollegor på liknande tjänst. På bolaget jobbar totalt 15 personer idag. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen som säljare söker vi dig som:

Alla lediga jobb