TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare till Lantmännen Aspen

Är du en nyfiken utesäljare som är redo för ny utmaning? Just nu söker Lantmännen Aspen en säljare till sitt säljteam!

Har du tidigare arbetat inom Rental eller Construction? Eller du kanske har god kunskap om små bensindrivna maskiner? Som utesäljare på Lantmännen Aspen kommer du bearbeta Rental Depåer från Ystad i söder upp till Mälardalen där du har ansvar för att öka deras försäljning av våra produkter. Tillsammans med ditt team kommer ni vara ansiktet utåt för Lantmännen Aspens specifika produktsegment. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Lantmännen Aspen ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av svenska lantbrukare med verksamheter i hela kedjan från jord till bord. Lantmännen Aspen tillhandahåller miljöanpassade bränsle och i företaget ingår varumärket Agrol, som är en stor leverantör till smörjmedel till proffsmarknaden. Vi kommer fortsätta att förbättra våra bränslen och utveckla helt nya produkter som är snälla mot människan, maskinerna och miljön. Omtanke och engagemang var grunden till vår första produkt och det kommer vara vår ledstjärna även i framtiden. Det kan du lita på.


Du kommer ingå i ett säljteam där du har ansvar för ditt eget affärsområde. Som anställd på Lantmännen Aspen blir du anställd via kollektivavtal och företaget samarbetar med Unionen. Du kommer ha tillgång till tjänstebil där du kommer utgå från din bostad och du kommer också arbeta under förtroendetider. Företaget erbjuder också 30 dagar semester.

 

Tjänstebil
Tjänstebil
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som säljare kommer huvudkontoret vara i Hindås där även produktionen befinner sig. Du kommer utgå ifrån ditt boende och planera dina egna dagar utefter dina affärsområden. Ditt område är Mälardalen i norr till Ystad i söder. Du kommer arbeta med ett säljteam där ni stöttar och inspirerar varandra till ett ökat resultat. Arbetstiderna är förtroendetider och du kommer ha tillgång till tjänstebil.

Våra förväntningar

Vi söker en person som har tidigare erfarenhet eller kunskap inom bygg, anläggning, småmaskiner eller rental construction. Som säljare ser vi att du är självgående och tycker om att knyta långsiktiga kontakter med befintliga kunder som nya kunder. Du ska kunna hantera Office paketet. I rollen behöver du kunna prata svenska i både tal och skrift samt kunna förstå engelska. Eftersom kunderna kommer vara på olika platser är B-körkort ett krav.

Alla lediga jobb