TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare till Bonnier Business Media Sales AB

Bonnier Business Media Sales AB i Norrköping söker säljare till nordens största affärsmagasin Dagens industri, läs mer nedan.

Nu söker Bonnier Business Media Sales AB i Norrköping deras nästa toppsäljare till Dagens industri. Är du intresserad av försäljning, tycker om att arbeta mot uppsatta mål och resultat? Tycker du också om att arbeta med service och har en god kommunikativ förmåga? Då kan detta vara tjänsten för dig, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du som anställd har trygga arbetsvillkor motsvarande ett kollektivavtal samt att vi sköter vår försäljning professionellt. Som anställd hos Bonnier Business Media Sales AB får du tillgång till ett fördelaktigt förmånspaket via plattformen Benify, där du bland annat har tillgång till friskvårdsbidrag. Du blir en del av ett drivet, energiskt och målinriktat team på 20 personer som sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Norrköping, och du erbjuds långsiktiga karriärmöjligheter inom hela Bonnier-koncernen.

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Centralt kontor
Centralt kontor
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som säljare av Dagens industri på Bonnier Business Media Sales AB kommer du dagligen prata med affärsintresserade företagare inom svenskt näringsliv per telefon, och erbjuda dem prenumerationer på tidningen. Som nyanställd får du grundläggande kunskaper inom modern säljteknik och Dagens industris journalistik. Bonnier Business Media Sales AB tror på frihet under ansvar vilket innebär att du till viss del själv planerar dina arbetsdagar. Som anställd får du regelbunden coachning och hjälp, din egen kontorsplats samt modern arbetsutrustning. Du arbetar tillsammans med några av Bonnier-koncernens duktigaste chefer och coacher.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställningsperiod. Tänkt start är så snart rätt person kan vara på plats. Vi arbetar med löpande urval, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du som söker är intresserad av företagande, ekonomi och/eller försäljning samt trivs i en fartfylld miljö. Du är lösningsorienterad, tävlingsinriktad och målmedveten samt är en bra lagspelare. Det är också av största vikt att du är social och kommunikativ, då din huvudsakliga arbetsuppgift är att prata i telefon.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna tillsättning, men eftersom telefonen och datorn kommer vara dina två främsta arbetsverktyg är det ett krav att du är flytande i det svenska språket. Har du drivit UF-företag eller arbetat inom försäljning är meriterande.

Alla lediga jobb