TNG
Säljare till EcoGuard i Norrköping

Säljare till EcoGuard i Norrköping

Teknisk säljare till EcoGuard i Norrköping.

Arbetsgivare Ecoguard AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-06-06
Tjänstebil Tjänstebil
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Tedsjö
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Teknisk säljare till EcoGuard i Norrköping.

Har du ett intresse för teknik och erfarenhet från försäljning? Vill du arbeta med produkter och tjänster som hjälper kunder att nå sina hållbarhetsmål? Bra! Då kan du vara den tekniska säljaren vi söker för expansiva EcoGuard. EcoGuard arbetar för att ge sina kunder en högkvalitativ överblick över sitt fastighetsbestånd med mätning inom bland annat områdena energi, vatten och temperatur.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På EcoGuard får du arbeta på ett företag som är i absolut framkant av sin bransch. Tillsammans med en erfaren och kunnig säljare bearbetar ni kunder i Östra Sverige.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta i en väl upparbetad region där det finns stor möjlighet till stöttning från befintlig säljare i regionen. EcoGuard har starka relationer och avtal med bl a HSB och Riksbyggen där du som ny säljare kommer att ta över ansvaret för samt fortsätta skapa långsiktiga samarbeten med. I rollen som säljare har du ett fokus på den privata sektorn så som bostadsrättsföreningar. Du har också kontakt med förvaltare, fastighetschefer, drift- och energiansvariga samt hantverkare, konsulter och solcellsföretag.

Som teknisk säljare kommer du att leverera och integrera produkter och tjänster till kunders fastigheter och fastighetssystem. Du kommer kontinuerligt att vara en stöttepelare för dina kunder inom fastighetsbranschen.

  • Kort beskrivning av arbetsuppgifter:
  • Arbeta självständigt med säljprocesser mot i huvudsak bostadsrättsföreningar genom hela säljcykeln, från uppsökande försäljning till avslut.
  • Bearbeta och skapa långsiktiga kundrelationer
  • Kontinuerligt utveckla och förbättra säljprocessen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då EcoGuard ständigt utvecklar och utökar sin produkt och tjänsteportfölj är rollen som säljare på EcoGuard full av möjligheter till kompetenshöjning och nya utmaningar.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en erfaren säljare, gärna från produktförsäljning och/eller systemförsäljning. Då EcoGuard erbjuder kundanpassade lösningar behöver du en grundläggande teknisk kunskap. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du är van användare av Excel och CRM-system.

Du är en uthållig relationsbyggare och lyhörd för dina kunders behov. Som person är du ansvarstagande och har ett systematiskt arbetssätt. Vidare så är du resultatorienterad och drivs av alla delarna i säljprocessen.

Ecoguard AB

Ecoguard AB

EcoGuard hjälper fastighetsägare att mäta, visualisera, åtgärda sina fastigheter för att minska sin energianvändning. Vi är den ledande och största aktören i Sverige inom individuell mätning och har installationer i fastigheter över hela landet. Våra lösningar är öppna och enkla att implementera i både nya och befintliga fastigheter. Vår kraftfulla molntjänst Curves gör det enkelt att presentera och analysera mätvärden åt fastighetsägare och driftpersonal.

Arbetsgivare Ecoguard AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-06
Maria Tedsjö
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet

Lindövägen 65, Norrköping