TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare till Estrella, distrikt Skåne

Till Estrella söker vi en driven och förtroendeskapande säljare, distrikt Skåne

Vill du arbeta i en organisation där en kultur av gemenskap, omtanke och initiativkraft utmärker sig? Har du kunskaper inom butiksekonomi eller tidigare erfarenhet från en säljroll inom dagligvaruhandeln? Estrella erbjuder då en intressant möjlighet till dig! Som säljare på Estrella är du en nyckelspelare på vår tillväxtresa. Du får möjligheten att skapa framgångsrika affärer genom att självständigt hantera din försäljning och dina kunder på distriktet!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Estrellas försäljningsorganisation är en central och viktig del i bolagets fortsatta utveckling och tillväxtresa. Med ett redan starkt varumärke erbjuder vi en tydlig vision om att bli marknadsledande i vår bransch. Kategorin snacks är viktig för våra kunder och med sina snabbomsatta produkter är den också rolig att arbeta med. På Estrella har vi en stark värderingsstyrd företagskultur. Framförallt vill vi skapa en "vi-kultur" där gemenskap, kundnytta och omtanke är några av våra ledord. Som säljare hos oss får du möjligheten att påverka, likväl som att du får ett omväxlande arbete hos en flexibel arbetsgivare.

 

Tjänstebil
Tjänstebil
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Säljare kommer ditt fokus vara att säkra att butiker på ditt distrikt har ett attraktivt sortiment av Estrellas produkter och att skapa välexponerade och lönsamma butikshyllor. 

Exempel på ansvarsområden är:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som säljare utgår du hemifrån med tjänstebil. Du rapporterar direkt till den regionala försäljningschefen och ansvarar för ett distrikt i södra Skåne med ca 90 kunder inom dagligvaruhandeln; ICA, Coop, Axfood och Bergendahls mfl. Du kommer arbeta närmast dina två säljkollegor i Skåne.

 

VEM ÄR DU?

Den säljare som vi nu söker har kunskap inom butiksekonomi och ett stort intresse för försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet från försäljning och en liknande roll inom dagligvaruhandeln.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som säljare kräver att du är driven och har en stark inre motor. Då du självständigt kommer planera, förbereda och utföra dina säljuppdrag behöver du även vara systematisk i ditt arbetssätt. Du är engagerad och högst involverad i vår tillväxtresa och därför bör du vara duktig på att konstruktivt utveckla dina egna affärer. Då tjänsten till stor del innebär kundkontakt är du även duktig på att bygga och bibehålla dina kundrelationer. I dessa skapar du förtroende genom att tillföra både energi och positivitet genom en tydlig kommunikation. 

Du kommunicerar obehindrat på svenska i både skrift och tal samt innehar B-körkort. Då du kommer arbeta i vårt CRM-system Argus krävs det även att du har goda IT-kunskaper. 

Alla lediga jobb