TNG

Säljare till Estrella, distrikt Skåne

Till Estrella söker vi en driven och förtroendeskapande säljare, distrikt Skåne

Arbetsgivare Estrella AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-01-31
Tjänstebil Tjänstebil
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Friskvård Friskvård
Bonus Bonus
Anna Messa
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Till Estrella söker vi en driven och förtroendeskapande säljare, distrikt Skåne

Vill du arbeta i en organisation där en kultur av gemenskap, omtanke och initiativkraft utmärker sig? Har du kunskaper inom butiksekonomi eller tidigare erfarenhet från en säljroll inom dagligvaruhandeln? Estrella erbjuder då en intressant möjlighet till dig! Som säljare på Estrella är du en nyckelspelare på vår tillväxtresa. Du får möjligheten att skapa framgångsrika affärer genom att självständigt hantera din försäljning och dina kunder på distriktet!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Estrellas försäljningsorganisation är en central och viktig del i bolagets fortsatta utveckling och tillväxtresa. Med ett redan starkt varumärke erbjuder vi en tydlig vision om att bli marknadsledande i vår bransch. Kategorin snacks är viktig för våra kunder och med sina snabbomsatta produkter är den också rolig att arbeta med. På Estrella har vi en stark värderingsstyrd företagskultur. Framförallt vill vi skapa en "vi-kultur" där gemenskap, kundnytta och omtanke är några av våra ledord. Som säljare hos oss får du möjligheten att påverka, likväl som att du får ett omväxlande arbete hos en flexibel arbetsgivare.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Säljare kommer ditt fokus vara att säkra att butiker på ditt distrikt har ett attraktivt sortiment av Estrellas produkter och att skapa välexponerade och lönsamma butikshyllor. 

Exempel på ansvarsområden är:

  • Planera och målsätta försäljning
  • Besöka kunder enligt säljcykelplanering
  • Presentation och införsäljning av kampanjer (SAVA, trade mm.) och nyheter
  • Bygga exponeringar och säkerställa butiksmaterial
  • Förbereda orderförslag
  • Löpande utbilda, styra och rådge dina kunder
  • Delta aktivt på konferenser och dela med dig av framgångsfaktorer

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som säljare utgår du hemifrån med tjänstebil. Du rapporterar direkt till den regionala försäljningschefen och ansvarar för ett distrikt i södra Skåne med ca 90 kunder inom dagligvaruhandeln; ICA, Coop, Axfood och Bergendahls mfl. Du kommer arbeta närmast dina två säljkollegor i Skåne.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Den säljare som vi nu söker har kunskap inom butiksekonomi och ett stort intresse för försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet från försäljning och en liknande roll inom dagligvaruhandeln.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som säljare kräver att du är driven och har en stark inre motor. Då du självständigt kommer planera, förbereda och utföra dina säljuppdrag behöver du även vara systematisk i ditt arbetssätt. Du är engagerad och högst involverad i vår tillväxtresa och därför bör du vara duktig på att konstruktivt utveckla dina egna affärer. Då tjänsten till stor del innebär kundkontakt är du även duktig på att bygga och bibehålla dina kundrelationer. I dessa skapar du förtroende genom att tillföra både energi och positivitet genom en tydlig kommunikation. 

Du kommunicerar obehindrat på svenska i både skrift och tal samt innehar B-körkort. Då du kommer arbeta i vårt CRM-system Argus krävs det även att du har goda IT-kunskaper. 

Estrella AB

Estrella AB

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks.
Idag omsätter Estrella AB närmare 1 miljard och har 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad.
Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. -Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?
Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Estrella AB
Arbetsgivare Estrella AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-31
Anna Messa
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Räkna ut avståndet till jobbet

Angereds Storåsväg 71, Angered