TNG
Säljare till Estrella

Säljare till Estrella

Estrella söker en driven och förtroendeskapande säljare till distrikt norra Stockholm

Arbetsgivare Estrella
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-09-12
Flextid Flextid
Tjänstebil Tjänstebil
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Anna Svedberg
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Svedberg

031-7612223

Estrella söker en driven och förtroendeskapande säljare till distrikt norra Stockholm

På Estrella blir du en nyckelspelare där du får möjlighet att skapa framgångsrika affärer genom att självständigt hantera din försäljning och dina kunder på distriktet. På så sätt är du med och bidrar till Estrellas tillväxtresa i stort men framförallt i ditt distrikt norra Stockholm och Uppsala.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder ett jobb i en organisation där en kultur av gemenskap, omtanke och initiativkraft utmärker sig. Framförallt vill vi skapa en "vi-kultur" där gemenskap, kundnytta och omtanke är några av våra ledord. Som säljare hos oss får du möjligheten att påverka, likväl som att du får ett omväxlande arbete hos en flexibel arbetsgivare

Estrellas försäljningsorganisation är en central och viktig del i bolagets fortsatta utveckling och tillväxtresa. Kategorin snacks är viktig för våra kunder och med sina snabbomsatta produkter är den också rolig att arbeta med. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som säljare kommer ditt fokus vara att säkra att butiker på ditt distrikt har ett attraktivt sortiment av Estrellas produkter och att skapa välexponerade och lönsamma butikshyllor.

Exempel på ansvarsområden är:

  • Planera och målsätta försäljning
  • Besöka kunder enligt säljcykelplanering
  • Presentation och införsäljning av kampanjer (SAVA, trade mm.) och nyheter
  • Bygga exponeringar och säkerställa butiksmaterial
  • Förbereda orderförslag
  • Löpande utbilda, styra och rådge dina kunder
  • Delta aktivt på konferenser och dela med dig av framgångsfaktorer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som säljare utgår du hemifrån med tjänstebil. Du rapporterar direkt till den regionala försäljningschefen och ansvarar för ett distrikt i norra Stockholm med ca 90 kunder inom dagligvaruhandeln; ICA, Coop, Axfood och Bergendahls.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker en säljare som har kunskap inom butiksekonomi och ett stort intresse för försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet från försäljning och en liknande roll inom dagligvaruhandeln.


Rollen som säljare kräver att du är driven och har en stark inre motor. Du planerar, förbereder och utför självständigt dina säljuppdrag det gör att du behöver vara strukturerad i ditt arbetssätt. Du är engagerad och högst involverad i vår tillväxtresa och därför är du duktig på att konstruktivt utveckla dina egna affärer. Då tjänsten till stor del innebär kundkontakt är du van att bygga och bibehålla dina kundrelationer. I dessa skapar du förtroende genom att tillföra både energi och positivitet genom en tydlig kommunikation. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Du kommunicerar obehindrat på svenska i både skrift och tal samt innehar B-körkort. Då du kommer arbeta i vårt CRM-system Argus krävs det även att du har goda IT-kunskaper.

Estrella

Estrella

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB 1,2 miljarder kronor och har drygt 210 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som potatischips, linschips, ostbågar, ringar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. -Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?
Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Arbetsgivare Estrella
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-12
Anna Svedberg
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Svedberg

031-7612223

Räkna ut avståndet till jobbet

Uppsala