TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare till Euler Hermes i Göteborg

Som säljare hos Euler Hermes får du jobba med hela cykeln av försäljning. I en tillväxtbransch. Med frihet under ansvar. Läs mer!

Som affärsutvecklande säljare, även kallad Business Development Manager, hos Euler Hermes Sverige har du oanade möjligheter och goda förutsättningar för att skapa fina affärer på en marknad med tillväxt. Vi utökar nu vår säljstyrka med tre engagerade säljare, som kommer att bearbeta olika delar av landet. Och vi söker här specifikt efter dig som vill arbeta med försäljning i regionen Göteborg – ett område med bra marknadspotential.

På Euler Hermes Sverige erbjuder vi kundkreditförsäkring som skydd mot kundförluster i samband med såväl inhemsk- som exportkreditförsäljning och kontraktsgarantier som används för att säkerställa kontraktsenliga förpliktelser inom olika marknader. Kreditförsäkringen säkrar våra kunders kassaflöden och täcker förfallna och obetalda kundfordringar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som säljare, kallad Business Development Manager hos Euler Hermes Sverige, och som lyckas att göra goda affärer genom att sälja vår Kreditförsäkring, får du bra villkor som kollektivavtal samt god avsättning till din tjänstepension. Din lön består av en fast lön samt en provision, som du direkt påverkar genom de affärer du gör. I anställningen ingår även tjänstebil.
Du kommer till ett bolag där du uppmuntras att utforska dina intressen, din talang värdesätts och du får möjlighet att vässa din kompetens och förverkliga din potential. Euler Hermes Sverige ingår i Allianz-koncernen,vilket innebär att vi är världsledande inom kredithantering och försäkring.

Friskvård
Friskvård
Tjänstebil
Tjänstebil
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Business Development Manager förväntas du att finna nya affärsmöjligheter hos olika företag och marknader genom att ha en hög aktivitet och bygga din affärsportfölj samt ta ansvar för hela affären från ax till limpa.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ha din arbetsplats i centrala Göteborg och bearbeta marknaden inom ett tydligt definierat geografiskt område.
Du kommer att tillhöra ett team som består av personer som finns både i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer att rapportera direkt till Euler Hermes CEO i Sverige.
Som stöd i arbetet använder du vårt CRM-system Vainu samt Sales Force, vårt rapporteringssystem. Du får även tillgång till våra kreditanalyser och riskbedömningar.

VEM ÄR DU?

Euler Hermes söker dig som

Alla lediga jobb