TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare till IT konsultbolag

Gillar du att bygga långsiktiga relationer och arbeta mot mål? Sök då tjänsten som säljare till expansivt konsultföretag inom IT!

Skulle du trivas i en spännande roll som säljare där du får möjligheter att vara med att bygga relationer med kunder- befintliga som nya? Lockas du av en roll där du får en möjlighet att driva säljprocessen för att utveckla affärer inom IT?

Till kontoret i centrala Stockholm söker nu vår kund efter deras nya stjärnsäljare. Som säljare kommer du att ha ansvar för resultatorienterad nykunds- och merförsäljning. Du får en utvecklande roll hos ett modernt bolag där du får möjlighet att arbeta med likasinnade kollegor.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på arbetsplatser med spännande teknik.

Som konsult på TNG är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

i denna roll blir du en del av ett företag i ständig tillväxt och du får möjlighet att arbeta i ett nyfiket team. Du kommer att arbeta tight tillsammans med dina kollegor och genomför gemensamma kundmöten. Detta är ett interims uppdrag med start så snart som möjligt!

Våra förväntningar

Som person är du drivande med förmåga att tänka utanför den berömda boxen. Du är strukturerad, snabb-i-tanken, och kreativ med en entreprenörsanda som genomsyrar allt du gör. Du är van att jobba i team för att till exempel svara på anbud, och är duktig på att leda processen i mål. Vi ser att du har erfarenhet av försäljning sedan innan allt från att hitta nya potentiella kunder genom mötesbokning, till att hålla i strukturerade möten. För att lyckas i rollen ska du ha haft erfarenhet av att sälja konsultlösningar inom IT. Meriterande är om du har ett eget brett nätverk inom IT! 

 

Alla lediga jobb