TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare till Makita Sverige i Stockholm

Vill du arbeta för ett marknadsledande varumärke inom elverktyg och tillbehör? Sök rollen som säljare till Makita Sverige!

Har du en passion för elverktyg och teknik i största allmänhet? Drivs du av förändring och viljan att skapa nya affärer? Då är jobbet som säljare för region södra Stockholm och Gotland på Makita Sverige, perfekt för dig! Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som säljare på Makita Sverige får du ett fritt och självständigt arbetet där du själv planerar din arbetsdag utifrån de återförsäljare och butiker som finns i din försäljningsregion. Du får ett omväxlande arbete där du som representant för Makita Sverige aktivt arbetar för att både bredda, förnya och fördjupa affären med nya och befintliga kunder.

Som representant för Makita Sverige kommer du inte bara bredda ditt professionella nätverk utan också tillhöra Makitas säljavdelning och vara delaktig på mässor och andra events. Som anställd har du förmånliga anställningsvillkor samt tjänstebil.

För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter hos Makita Sverige.

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som säljare kommer du ansvara för region södra Stockholm ner till Nynäshamn och Gotland. Resor och övernattningar kommer att ske regelbundet, räkna med att vara på Gotland ca 1 vecka i månaden. B-körkort är ett krav och rollen är på heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning och 40 h arbetsvecka med varierande arbetstider utifrån dina inbokade besök.

När du inte besöker kunder utgår du ifrån vårt kontor i Sollentuna.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker tjänsten:

I rollen som säljare hos Makita Sverige är det viktigt att du har drivet och viljan att ta egna affärsmässiga initiativ. Du är resultat- och lösningsorienterad som person med ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Ibland kommer du behöva göra "utryckningar" och då kan dagen behöva omplaneras. Du kommer träffa många nya människor och förmågan att skapa långsiktiga relationer samt förtroende hos kunderna är nyckeln till framgång både för dig och för Makita Sverige. Att du har ett intresse och/eller god teknisk förståelse kommer bidra starkt till både din och Makitas framgång.

Alla lediga jobb