TNG
Säljare till Makita Sverige i Stockholm

Säljare till Makita Sverige i Stockholm

Vill du arbeta för ett marknadsledande varumärke inom elverktyg och tillbehör? Sök rollen som säljare till Makita Sverige!

Uppdragsgivare Makita Sverige
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-01-22
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Cilla Lennér
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Vill du arbeta för ett marknadsledande varumärke inom elverktyg och tillbehör? Sök rollen som säljare till Makita Sverige!

Har du en passion för elverktyg och teknik i största allmänhet? Drivs du av förändring och viljan att skapa nya affärer? Då är jobbet som säljare för region södra Stockholm och Gotland på Makita Sverige, perfekt för dig! Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som säljare på Makita Sverige får du ett fritt och självständigt arbetet där du själv planerar din arbetsdag utifrån de återförsäljare och butiker som finns i din försäljningsregion. Du får ett omväxlande arbete där du som representant för Makita Sverige aktivt arbetar för att både bredda, förnya och fördjupa affären med nya och befintliga kunder.

Som representant för Makita Sverige kommer du inte bara bredda ditt professionella nätverk utan också tillhöra Makitas säljavdelning och vara delaktig på mässor och andra events. Som anställd har du förmånliga anställningsvillkor samt tjänstebil.

För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter hos Makita Sverige.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

 • skapa nya kundkontakter och underhålla befintliga. Du arbetar med uppsökande försäljning och säljer via Makitas återförsäljarnät och till deras kunder. Du hjälper även återförsäljare att hitta nya kunder till Makitas sortiment.
 • aktivt planera och säkerställa att Maktias produkter & kampanjer ute i butik och hos ÅF fungerar enligt överenskommelse
 • skapa offerter och enklare beräkningar
 • medverka vid mässor och events
 • genomföra utbildningar hos våra kunder
 • fungera som stöd åt kunder och kundservice vid produkttekniska frågor
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som säljare kommer du ansvara för region södra Stockholm ner till Nynäshamn och Gotland. Resor och övernattningar kommer att ske regelbundet, räkna med att vara på Gotland ca 1 vecka i månaden. B-körkort är ett krav och rollen är på heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning och 40 h arbetsvecka med varierande arbetstider utifrån dina inbokade besök.

När du inte besöker kunder utgår du ifrån vårt kontor i Sollentuna.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker tjänsten:

 • har minst gymnasieutbildning samt några års relevant arbetslivserfarenhet med t.ex försäljning av kommersiella produkter. Kanske har du jobbat som säljare hos våra återförsäljare eller jobbat med försäljning mot bygg- och industrisektorn.
 • har förmågan att arbeta strukturerat och självständigt då planering och förberedelse inför kundbesök är av största vikt för att uppnå satta mål
 • har en pedagogisk ådra samt mycket god presentationsteknik vid genomförande av t.ex. utbildningar ute hos kund
 • är social och har lätt för att anpassa dig och lyssna in kundens behov
 • är tekniskt och praktiskt lagd

I rollen som säljare hos Makita Sverige är det viktigt att du har drivet och viljan att ta egna affärsmässiga initiativ. Du är resultat- och lösningsorienterad som person med ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Ibland kommer du behöva göra "utryckningar" och då kan dagen behöva omplaneras. Du kommer träffa många nya människor och förmågan att skapa långsiktiga relationer samt förtroende hos kunderna är nyckeln till framgång både för dig och för Makita Sverige. Att du har ett intresse och/eller god teknisk förståelse kommer bidra starkt till både din och Makitas framgång.

Makita Sverige

Makita Sverige

Makita Corporation är ett av världens största verktygs-producerande företag som med 100 års erfarenhet utmärker sig för sin utmärkta prestanda och höga kvalité. Makita finns representerade på alla kontinenter med över 40 dotterbolag. Makita Sverige etablerades i september 2008 och är en filial till Makita Oy, Finland. Vårt huvudkontor med nybyggt showroom och nya, fräscha utbildningslokaler ligger i Sollentuna. Läs mer om Makita Sverige på www.makita.se.

Uppdragsgivare Makita Sverige
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-22
Cilla Lennér
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Bergkällavägen 36A, Sollentuna