TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare till Seriline i Göteborg

Seriline söker nu en regionsäljare till Göteborg som vill arbeta med deras produkter inom Identitets- och accesshantering!

Vill du vara en del av ett företag som fokuserar på identitets-och accesshanteringar? Som regionsäljare på Seriline kommer du ha ansvar för att utveckla affärerna i Göteborgs regionen. Som person ser vi dig som är nyfiken och gillar att bygga långsiktiga relationer med kunder som såväl återförsäljare. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse eller arbetat i en liknande roll innan. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Seriline är vi övertygade om att ansvar, delaktighet och laganda motiverar våra medarbetare och utgör grunden för den framgång vi skapar tillsammans. Det är viktigt att ha tydliga mål och att varje individ utvecklas tillsammans med oss och bidrar till att nå våra mål. Vi är ingenting utan våra medarbetare, så att investera i din utveckling är en viktig prioritet för oss. Hur din framtid utvecklas är upp till dig – vi kommer att vara din sparringpartner så att du kan ta vara på möjligheterna. Vi vill att din inre drivkraft ska växa fram – för när du utvecklas så gör vi det också.

Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänstebil
Tjänstebil

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Seriline behöver förstärka sitt säljteamet på deras lokalakontor i Göteborg.Du kommer komma till en familjär företagskultur där man stöttar varandra och hjälper varandra i vardagen. Arbetstiderna är flexibla under ansvar och man har tillgång till tjänstebil samt remote arbete om det skulle behövas. Du och din kollega  kommer rapportera till eran chef.  

Våra förväntningar

Som person söker vi en relationsbyggande tekniska säljare som gillar att samarbeta. Vi ser gärna  att du har tidigare erfarenhet av passersystem eller säkerhetsbranschen och ett intresse för säkerhetsteknik eller om du har haft en liknande roll innan. Som person behöver du vara samarbetsvillig och lösningsorienterad samt gillar att bygga långsiktiga kontakter. I rollen behöver du kunna prata svenska i både tal och skrift samt kunna Windows 365.

Alla lediga jobb