TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ulefos i Stockholm söker säljare

Nu söker Ulefos dig som vill jobba med försäljning inom segmentet bygg, VA och anläggning.

Vill du utvecklas i din roll som försäljare mot ett föreskrivande led? Vill du utbilda och arbeta aktivt med att rådgiva kunder? Vi stärker vårt segment mot bygg, anläggning och utemiljö och där kommer du att vara en viktig del av vår kundresa. Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Hos Ulefos får du vara med att stärka vår marknadsposition och vara en del i en växande koncern i Norden. Ulefos i Sverige är på en tillväxtresa inom VA-branschen samt inom bygg och anläggningssektorn. Vi erbjuder nu en tjänst med många kontaktytor där du får bearbeta och utbilda intressenter mot ett föreskrivande led.

Välkommen till Ulefos!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till en arbetsplats med medarbetare som har en hög samlad kunskap inom VA-området som du kan utvecklas med. Vi erbjuder dig ett välrenommerat företag och som har ett väl etablerat produktsortiment, vi har också ett tillväxtfokus och är pragmatiska i synen på att bredda vår produktportfolio och samarbetspartners.

Vi erbjuder också:

Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Ulefos ser en framtid där projektupphandlingar ökar vilket ligger till grund för en förändringsresa framåt där Ulefos skapar rutiner för ett effektivare och tydligare arbetssätt med kundresan i fokus. Ledarskapet är prestigelöst och du kommer få ett involverande ledarskap. D.v.s. tydlig kommunikation internt och delaktighet i utformning samt ett stort eget medarbetaransvar.

Till din hjälp i rollen har du övriga medarbetare som en operativ VD, försäljningschef och 6 distriktsansvariga säljare och 2 innesäljare. Samarbete kommer att ske med distriktssäljare som verkar i hela landet. Du utgår från ditt hemmakontor och huvudkontoret ligger i Göteborg. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och en teknisk förståelse. Meriterande är en bakgrund från teknisk projektförsäljning och tidigare dialog med konsulter och ingenjörer inom bygg anläggning eller utemiljö, detta är dock inget krav.

Du gillar att skapa relationer, har god kommersiell förståelse och förmåga att arbeta i en teamuppsättning samt arbeta självständigt på egen hand. Du har goda kunskaper i MS Office och erfarenhet av CRM/ERP system samt uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person behöver du vara social och strukturerad då du självständigt bedriver dina projekt och din bearbetning av konsulter. Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med många kunder och kollegor på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och ett gott affärsmannaskap. Då rollen innebär många nya möten och kontakter är det av stor vikt att du är driven och känner trygghet i dig själv som person.

Alla lediga jobb