TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare till United International Pictures

Är du duktig på relationer och försäljning? Gillar du film och vill arbeta med några av Hollywoods hetaste filmtitlar?

United International Pictures söker en innesäljare till kontoret i Stockholm med start omgående. Vill du arbeta med Hollywoodfilmer såsom Fast and Furious och Mission Impossible? Sök nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På UIP kommer du att få arbeta med några av Hollywoods största filmtitlar och ha biografer i hela Sverige som din kundbas. Du arbetar tätt med säljchefen för att säkerställa att UIP´s filmer får rätt exponering på biografer runt om i landet. 

Tjänsten är på heltid, med start så snart som möjlig och du kommer vara placerad i Stockholm.

Friskvård
Friskvård
Lunchförmån
Lunchförmån
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som innesäljare har du många kontaktytor och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar tätt tillsammans med säljchefen för att driva arbetet framåt. Du har många kontaktytor, både via telefon och e-post, och ditt fokus ligger på att bygga relationer med biografägare i hela Sverige för att dels förstärka den befintliga biografbasen och dels för att bygga upp nya relationer med mindre aktörer.

Du kommer även ha en central roll vid leveransen av filmer och vara ansvarig för att rätt filmversion finns tillgänglig vid rätt tillfälle. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har god erfarenhet av försäljning, meriterande om du tidigare arbetat med film/DVD-försäljning, samt ett stort filmintresse. Du kommer att använda dig mycket av e-post och telefon, så det är viktigt att du kan bygga och förvalta kundrelationer i både text och tal. UIP har ett egenutvecklat system, men vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av CRM-system/säljsystem.

Som person är du kommunikativ och brinner för att skapa goda affärsrelationer. Du motiveras av mätbara resultat och att kunna se hur ditt arbete bidrar till verksamheten. Eftersom du ansvarar för leveransen av filmer är det också av största vikt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vi ser också att du kan planera ditt arbete självständigt och kan hantera adhoc-uppgifter som dyker upp, men ändå trivs bäst med att arbeta med god framförhållning. 

 Låter detta som en beskrivning av dig och dina tidigare erfarenheter? Sök nu! 

Alla lediga jobb