TNG
Säljare till välkänt bolag i Linköping!

Säljare till välkänt bolag i Linköping!

Vi söker flera engagerade säljare till vår kund i Linköping med start omgående!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-06-21
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Centralt kontor Centralt kontor
Adam Alfvegren
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Adam Alfvegren

0707968552

Vi söker flera engagerade säljare till vår kund i Linköping med start omgående!

Är du en resultatinriktad person som brinner för service och hög kundnöjdhet? Har du tidigare vana att sälja till kunder via telefon som ditt primära arbetsredskap? Är du dessutom en person med hög kommunikativ förmåga som gillar utmaningen att få hantera invändningar? Bra! Då är du precis rätt teamspelare som vi vill placera hos vår kund i Linköping.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett välkänt bolag i Sverige som bedriver tjänsteförsäljning primärt via telefon som arbetsredskap. Här kommer du tillsammans med ett team om ca 15 personer sträva efter att sälja till kunder runtom i landet med ljuset på ledorden service och kvalité som en hög prioritet. Vår kund har bland de absolut mest nöjda kunderna i branschen vilket man snabbt kommer förstå och vilja bli en del av när man får en anställning. 

I början av din anställning kommer du få en gedigen introduktion för att du ska känna dig bekväm att möta de utmaningar och identifiera de möjligheter som tjänsten kräver. Du kommer dessutom varje dag aktivt arbeta med daglig coaching för att hela tiden känna att du blir bättre på det du gör för att, utöver din grundlön, maximera din provision som heller inte har någon övre gräns. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I tjänsten som säljare behöver du vara duktig på att sälja konsultativt med en hög servicekänsla och att alltid läsa av kunden för att bemöta denna på absolut bästa sätt. En dag på kontoret kommer bland annat att handla om:

  • Konsultativt sälja en varierad tjänsteportfölj med telefonen som arbetsredskap
  • Ha förmåga att kommunicera övertygande för att nå snabba resultat
  • Fira stunder och dagar där det gått bra i sin egen och sina kollegors försäljning
  • Ha goda möjligheter till att göra intern karriär
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer till en grupp av kollegor som präglas av en hög energinivå som du även själv kan identifiera dig med. Ingen dag kommer vara den andra lik där olika tävlingar och aktiviteter kommer hjälpa och sporra dig att överträffa dina uppsatta mål. Arbetsdagarna är förlagda måndag - fredag mellan ca kl08-17. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du bör ha en tidigare bakgrund som säljare där du vet vilka utmaningar och möjligheter som det innebär att arbeta i ett högt tempo och i grunden förstå hur en behovsanalys är utformad. 

Du behöver obehindrat prata och skriva på svenska och det är meriterande om du även har goda kunskaper i engelska.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-21
Adam Alfvegren
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Adam Alfvegren

0707968552

Räkna ut avståndet till jobbet

KUNGSGATAN 8