TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare till Verisure i Linköping

Är du bra på att skapa relationer? Och vill du jobba som innesäljare? Sök tjänsten hos Verisure i Linköping redan idag!

I rollen som Telesales hos Verisure kommer du till ett energifyllt team som arbetar för att attrahera potentiella kunder. Kunderna är oftast bearbetade av utesäljare och vi har samarbeten med andra intressenter där vi får in prospekts.

Verisure har en positiv anda och tror på det de gör. De är stolta över att jobba på ett företag som är branschledande och som har de nöjdaste kunderna! Vill du vara med på resan?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

För rollen som innesäljare får du en gedigen introduktion och daglig coachning. Eftersom du är en person som gillar att utmana dig själv och överträffa mål, så kommer du trivas i en organisation som inte sätter några tak för hur långt du kan nå. I Verisures generösa provisionssystem finns ingen maxgräns och du får därmed stora möjligheter att påverka din egen lön.

Det finns även goda utvecklings- och karriärmöjligheter både lokalt och internationellt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

I dina samtal är du duktig på att läsa av människor och anpassa din kommunikation. 

Värt att veta

I den här tjänsten kommer du till ett gäng med hög energinivå och som har tävlingar på olika nivåer hela tiden. Sammanhållningen på jobbet är en av flera fördelar med arbetsplatsen! 

Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag, vilket innebär att det krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställningen kan påbörjas.

Våra förväntningar

Vi letar efter dig som strävar efter att nå utmanande mål och som övervinner hinder och utmaningar med hjälp av optimism. Du är duktig på att skapa kontakt, kan läsa av människor och bekräfta deras känslor och situation. Du försöker ständigt förbättra dig själv, ber om feedback och är öppen för konstruktiv kritik. Du har givetvis ett affärsdriv och är resultatinriktad.

Vi ser även att du är bra på att arbeta strukturerat, för att på så sätt kunna hålla ett högt arbetstempo. Det är meriterande om du har tidigare försäljningsvana.

Du har även god datorvana, är obehindrad i svenska och har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb