TNG
Säljare VVS till Georg Fischer i Göteborg

Säljare VVS till Georg Fischer i Göteborg

Är du säljare med erfarenhet från byggbranschen eller grossistledet, jobbar du med montage och installation av VVS?

Arbetsgivare Georg Fischer AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-09-26
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Bonus Bonus
Martin Andersson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Är du säljare med erfarenhet från byggbranschen eller grossistledet, jobbar du med montage och installation av VVS?

Här får du med ett tekniskt intresse eller tidigare erfarenhet som VVS-montör ett spännande arbete som säljare. Georg Fischer är i en expansiv fas och har ett tekniskt unikt produktsortiment inom VVS. Du kommer att bearbeta och understödja våra kunder i Västra Sverige och sälja genom grossist. Du får också möjlighet att bearbeta installationsföretag, konsulter och fastighetsägare samt andra intressenter.

Är du en positiv och motiverad säljare med erfarenhet inom byggsektorn som är intresserad av att utvecklas i en internationell koncern? Läs då vidare och välkommen till oss!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en värdefull kollega hos oss och möjlighet att arbeta med premiumprodukter och nya tekniska lösningar inom VVS. I vårt segment av kvalitativa produkter ingår egentillverkade system för tappvatten, värme och avlopp, som bland annat omfattar Sanipex, Hycleen och Cool fit samt GF´s övriga rör sortiment.

Vi erbjuder en trivsam och kollegial miljö där du kommer att tillhöra ett team med kompetenta kollegor. Du kommer att få utbildning och en tydlig introduktion. Bolaget erbjuder grundlön med bonus, tjänstebil, tjänstepension och möjlighet till ett utvecklande och självständigt tjänst.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vårt fokus är bearbetning av större projekt främst för applikationer inom sjukhus, hotell, lägenheter och andra större kommersiella byggnader.

  • Ansvara för försäljning av Georg Fischer produkter och system i Västra Sverige
  • Skapa nya affärsmöjligheter av VVS produkter direkt mot grossistledet
  • Teknisk rådgivning och driva försäljningsprojekt mot konsulter och föreskrivande led
  • Bygga upp och utveckla relationer samt agera naturlig samarbetspartner
  • Utbilda och ge professionell rådgivning mot utvalda kundgrupper
  • Konsultbearbeta för att verka för att produkterna blir föreskrivna för projekt
  • Regelbundna resor inom din region samt kundaktiviteter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer jobba tillsammans med ett säljteam som idag består av 4 personer och har support av vårt innesälj-team i Stockholm och produktansvariga kolleger främst i Schweiz. Visionen är att skapa ett fysiskt säljkontor i Göteborg då det finns ytterligare två kollegor i Göteborg. Du kommer att ha din försäljningschef på distans och gemensamma säljaktiviteter samt interna möten sker löpande över året.

Introduktion och utbildning sker i Stockholm samt vid vår Georg Fischer Academy i Schweiz. Vårt koncernspråk är engelska, så du förväntas kunna förstå och göra dig förstådd på engelska.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du är en affärsdriven och kommunikativ person som har lätt att knyta och underhålla kontakter och relationer. Du trivs med att driva ditt eget säljarbete framåt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar för dina kunder så att de blir nöjda.

Kanske arbetar du idag med installation, montage av VVS produkter eller inom entreprenad med projektförsäljning? Du är också van vid att möta VVS-entreprenörer, grossister, konsulter och representanter från beställarledet som fastighetsägare och övriga aktörer inom fastighetssektorn. Du bör kunna tala fackspråk och förstå dina kunders behov och utmaningar. Att du har B-körkort är ett krav, liksom att du talar och skriver svenska obehindrat.

Georg Fischer AB

Georg Fischer AB

Georg Fischer är ett ledande industriföretag med huvudsäte i Schaffhausen, Schweiz och har över
15 000 anställda över hela världen.

Affärsområdet GF Piping Systems utvecklar, producerar och marknadsför rörledningssystem för säker transport av flytande och gasformiga medier för VVS, VA och industriella applikationer.

Georg Fischer AB i Stockholm är det svenska försäljningsbolaget för GF Piping Systems och ansvarar för den svenska och finska marknaden, med 52 anställda och en omsättning på 370 Mkr.

Georg Fischer AB
Arbetsgivare Georg Fischer AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-26
Martin Andersson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Göteborg