TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare VVS till Georg Fischer i Göteborg

Är du säljare med erfarenhet från byggbranschen eller grossistledet, jobbar du med montage och installation av VVS?

Här får du med ett tekniskt intresse eller tidigare erfarenhet som VVS-montör ett spännande arbete som säljare. Georg Fischer är i en expansiv fas och har ett tekniskt unikt produktsortiment inom VVS. Du kommer att bearbeta och understödja våra kunder i Västra Sverige och sälja genom grossist. Du får också möjlighet att bearbeta installationsföretag, konsulter och fastighetsägare samt andra intressenter.

Är du en positiv och motiverad säljare med erfarenhet inom byggsektorn som är intresserad av att utvecklas i en internationell koncern? Läs då vidare och välkommen till oss!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en värdefull kollega hos oss och möjlighet att arbeta med premiumprodukter och nya tekniska lösningar inom VVS. I vårt segment av kvalitativa produkter ingår egentillverkade system för tappvatten, värme och avlopp, som bland annat omfattar Sanipex, Hycleen och Cool fit samt GF´s övriga rör sortiment.

Vi erbjuder en trivsam och kollegial miljö där du kommer att tillhöra ett team med kompetenta kollegor. Du kommer att få utbildning och en tydlig introduktion. Bolaget erbjuder grundlön med bonus, tjänstebil, tjänstepension och möjlighet till ett utvecklande och självständigt tjänst.

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Bonus
Bonus

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vårt fokus är bearbetning av större projekt främst för applikationer inom sjukhus, hotell, lägenheter och andra större kommersiella byggnader.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer jobba tillsammans med ett säljteam som idag består av 4 personer och har support av vårt innesälj-team i Stockholm och produktansvariga kolleger främst i Schweiz. Visionen är att skapa ett fysiskt säljkontor i Göteborg då det finns ytterligare två kollegor i Göteborg. Du kommer att ha din försäljningschef på distans och gemensamma säljaktiviteter samt interna möten sker löpande över året.

Introduktion och utbildning sker i Stockholm samt vid vår Georg Fischer Academy i Schweiz. Vårt koncernspråk är engelska, så du förväntas kunna förstå och göra dig förstådd på engelska.

VEM ÄR DU?

Du är en affärsdriven och kommunikativ person som har lätt att knyta och underhålla kontakter och relationer. Du trivs med att driva ditt eget säljarbete framåt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar för dina kunder så att de blir nöjda.

Kanske arbetar du idag med installation, montage av VVS produkter eller inom entreprenad med projektförsäljning? Du är också van vid att möta VVS-entreprenörer, grossister, konsulter och representanter från beställarledet som fastighetsägare och övriga aktörer inom fastighetssektorn. Du bör kunna tala fackspråk och förstå dina kunders behov och utmaningar. Att du har B-körkort är ett krav, liksom att du talar och skriver svenska obehindrat.

Alla lediga jobb