TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljchef inom bygg till Ahlsell i Stockholm

Vill du göra skillnad? Vill du jobba med sälj och utveckla personal? Sök rollen som Säljchef inom segmentet bygg idag!

Är du affärsdriven och har dokumenterad erfarenhet av att leverera resultat? Brinner du för att coacha medarbetare och skapa teamkänsla? Bra! Då tror vi att du är rätt person för tjänsten som Säljchef för segmentet Bygg hos Ahlsell.

Du arbetar inom segmentet Bygg och dina kunder finns i Stockholmsområdet med omnejd. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är marknadsledande och ett av de starkaste varumärkena i branschen. Du kommer till ett expansivt och lönsamt bolag med internationell verksamhet. Ahlsell erbjuder sina anställda ett generöst förmånspaket. Det inkluderar flexibelt kontor, friskvårdsbidrag, tjänstepension. Dessutom ingår dator, mobil, olika personalrabatter samt företagshälsovård.

Ahlsell erbjuder dig en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar. Ahlsell är en organisation med stort hjärta och med ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat där du som säljchef blir en förebild för dina medarbetare. 

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Mobil
Mobil
Tjänstebil
Tjänstebil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Säljchef utvecklar du företaget, dina medarbetare och dig själv. Det är viktigt att du som ledare fastlår realistiska mål för avdelningen som bygger på företagets övergripande mål, kommunicerar dessa på ett tydligt sätt och skapar förutsättningar för dina medarbetare att nå dem. 

I rollen ingår personalansvar med löpande coachning, målsättning och uppföljning för att medarbetare och team ska nå individuella och gemensamma resultat. Du kommer att ansvara för affärsutveckling samt att hålla volym, lönsamhet och kvalité uppe.

Tillsammans stärker ni befintliga och utvecklar nya affärsrelationer för att nå uppsatta mål. Som Säljchef arbetar du även operativt nära dina medarbetare genom att till exempel följa med ut på kundmöten. 

I rollen ansvarar du för totalt 11 personer som arbetar som utesäljare inom segmentet bygg.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Ahlsellandan bygger på vårt affärsmannaskap som kan beskrivas av värdeorden: ansvar, öppenhet och enkelhet. 

Du utgår från ett av Ahlsells kontor i Norra eller Södra Stockholm. Den här tjänsten är på heltid med start så snart vi hittat rätt person. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart du kan. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för att utveckla och motivera människor runt dig. Du har erfarenhet av säljledning och har arbetat i ett nära kund-leverantörsförhållande.

Som person är du resultatdriven med en förmåga och engagemang att motivera, följa upp och leda en grupp. Du tar egna initiativ, är orädd och har en god förståelse av säljprocessen. Då du ska leda en grupp på 11 personer är det viktigt att du är lyhörd och har tålamod. Vidare är du nyfiken och kan nå framgång både internt och externt med din entusiasm.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt vana och kompetens inom Microsoft Office

Alla lediga jobb