TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Koordinator inom försäljning till Palette Software

Vill du jobba som spindeln i nätet och stödja kollegorna på Palette Software med administration och koordinering inom försäljning?

Vill du jobba på ett växande och spännande företag i mjukvarubranschen? Gillar du att hålla ordning och reda samtidigt som du får utnyttja din sociala talang? Som koordinator och administratör inom försäljning på Palette Software i centrala Stockholm kommer du att spela en viktig roll för företagets fortsatta tillväxtresa. Dessutom kommer du att ha kul på vägen! Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Palette är ett växande bolag och de behöver omedelbar förstärkning till säljteamet i form av en koordinator / administratör. Detta kan bli ditt första steg i rollen som framtida säljare. Du kommer till ett företag vars verksamhet och framgång är byggd av motiverad och kompetent personal med inre driv, kreativitet och arbetsglädje. Som konsult hos Palette blir du en i gänget och är med på allt ifrån AW:s till andra stämningshöjande aktiviteter. Din arbetsplats kommer vara aktivitetsbaserad vilket skapar en härlig gemenskap och sammanhållning med snabba beslutsvägar.

Din nya arbetsplats ligger i nya och fräscha lokaler högst upp i huset! Adressen är Sveavägen med Hötorget runt hörnet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som säljkoordinator / administratör kommer dina arbetsuppgifter vara att:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är ett konsultuppdrag på 12 mån med 40h arbetsvecka, gärna med start så snart som möjligt. Arbetstider är  vardagar med kontorstider 08.00 - 17.00 med flextid. 

 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har erfarenhet av en liknande roll eller från annan service- eller säljverksamhet där krav på struktur, noggrannhet och systemvana varit hög. Att du gillar och är bekväm i kontakten med människor är en förutsättning för att du ska trivas i rollen eftersom du kommer ha mycket kontakt med kunder och olika avdelningar internt. På Palette kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och ad hoc uppgifter kommer vara en naturlig del av din arbetsdag, varför det är viktigt att du är prestigelös och nyfiken till din natur.

Telefonen och datorn kommer att vara dina arbetsverktyg, varför god vana av Officepaketet, Excel och CRM system är viktigt för att du snabbt ska komma in i arbetet. Du bör vara flytande i både svenska och engelska, i både tal och skrift, då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

 

Alla lediga jobb