TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Samhall söker Chef för Kalkyl och anbud

Vill du bidra till samhällsnyttan? Nu söker Samhall i Linköping chef till kalkylering och anbud.

Är du idag en engagerad, lyhörd och omtänksam ledare som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag? Är du en person med service i ditt DNA? Nu söker Samhall i Linköping en chef till Stab försäljning med inriktning anbud och kalkylering.

Samhall är både ett stort och ett litet företag. Som Sveriges största arbetsgivare och en viktig samhällsaktör är vi störst, men vi har korta beslutsvägar och kan snabbt gå från idé till handling. Vi befinner oss just nu i en spännande fas av vår digitala resa. Hos oss kan du göra verklig skillnad för dina kollegor, kunder och samhället.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Till att börja med kommer du att bli en del av en viktig samhällsaktör som utgår från idén om att skapa ett meningsfullt och utvecklande arbete för personer med funktionsnedsättning. Dessutom erbjuder vi:

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att med ett strategiskt förhållningssätt utveckla, leda och fördela arbetet med inkommande behov av kalkyl- och anbudshjälp från säljorganisationen. Du har ett coachande förhållningssätt och arbetar för att skapa möjligheter till utveckling och breddning i gruppen.

Exempel på ansvarsområden;

Värt att veta

Samhall är ett av Sveriges största företag med mer än ca 20 000 anställda. Trots vår storlek har vi en familjär kultur där alla hjälper varandra och är måna om att utvecklas tillsammans. Du kommer tillhöra Samhalls försäljningsstab och ingå i ett kompetent team om cirka 9 personer som består av controller, strategiska kalkylutvecklare, strategisk anbudsutvecklare, säljsupport, analytiker, tjänstespecialist och en koordinator.

Du kommer att tillhöra vårt kontor i Linköping och sitta centralt på S:t Larsgatan 18. Ditt team du leder kommer bestå av fyra kalkylspecialister, fyra anbudsspecialister och ca 5 inhyrda resurser som är kalkylerare och administratörer.

Våra förväntningar

Som person är du lyhörd, uppmärksam, pålitlig, noggrann och engagerad. Du gillar att träffa människor och har utmärkta ledaregenskaper och tror på människors förmåga att utvecklas. Du ser möjligheter att utvecklas strategiskt, leda och fördela arbete till rätt medarbetare och ger dem möjlighet att utvecklas i sina roller. Du har hög kommunikationsförmåga. Du är en teamarbetare som kommunicerar med andra, med fokus på säljavdelningens och Samhalls framgång.

 

Alla lediga jobb