TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Saving Operations Specialist till Swedbank

Vill du arbeta inom finans med fondadministration på en av Sveriges största banker?

Till Swedbanks kontor i Sundbyberg söker vi nu en Saving Operations Specialist för konsultuppdrag med möjlighet till anställning. Är du strukturerad och noggrann och vill arbeta inom finans? Sök rollen som Saving Operations Specialist på Swedbank!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Saving Operations Specialist på Swedbank blir du en del av ett härlig team som präglas av samarbete och laganda. Tillsammans med ditt team arbetar du i en lärorik och utvecklande arbetsmiljö. Värderingarna på  företaget är - enkel, öppen och omtänksam vilket Swedbank alltid utgår från.

Du kommer att jobba i Swedbanks lokaler men formellt vara anställd av TNG. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du i nära samarbete med dina kollegor arbeta med extern och intern fondadministration. Några exempel på arbetsuppgifter: 

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på heltid. Tjänsten startar omgående och uppdraget förväntas pågå i 6 månader, med möjlighet till förlängning och ev övertag. Du sitter tillsammans med ditt team i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

Våra förväntningar

Vi tror att du har erfarenhet av en liknande roll och en ekonomisk gymnasieutbildning i grunden. Vi söker dig som har ett intresse för finans samt erfarenhet av löpande bokföring.

Du har goda kunskaper i Microsoft Office (framförallt Excel). Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbete och du trivs att samarbeta med andra. 

Du har datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

 

Alla lediga jobb