TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Scrum Master / Agile Coach SEB i Stockholm

Vill du jobba med förändring och moderna tekniker i framkant söker vi dig som Som Scrum Master / Agile Coach till SEB i Stockholm.

Om du också älskar att driva utveckling genom ett agilt arbetsätt och att skapa värde för både kollegor och slutanvändare kommer du göra skillnad som Scrum Master hos oss. Här kommer du möjliggöra en snabbare leverans inom ett högt prioriterat område för SEB där du tillsammans med utvecklingsteam och verksamhet i linje med tribe-tänk ständigt förfinar både vårt arbetssätt och digitala kundupplevelser.

OM JOBBET

I rollen som Scrum Master och Agile Coach blir du en viktig spelare inom ett område som präglas av innovation, engagemang och ett verkligt kundvärde. Den här möjligheten är för dig som vill göra skillnad och bidra både till affären och människors vardag. Du kommer bland annat:

Då banken är ständigt innovativ och i transformation kommer du också få vara med vid olika workshops och communitys för kompetensväxling. Du jobbar i korsfunktionella utvecklingsteam med produktägare, utvecklare, testare, devops-kompetens och UX. Du jobbar nära affärsorganisationen likt Tribe-tänken som SEB satsar på! Här är du en del av IT Solutions Delivery (ISD) och digitala kanaler som jobbar mot bankens alla affärsområden. Du sitter i det prisbelönta nya kontoret i Arenastaden, Solna.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du gilla att driva förändring och sätta riktning i team. Du behöver också vara en god och trygg kommunikatör då du jobbar med många interna kontaktytor där relationer och rätt kommunikation är avgörande för att skapa förståelse och rätt förutsättningar för innovation.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av Scrum Master i en modern utvecklingsmiljö. Det är en stor fördel om har en bakgrund som utvecklare för att snabbare förstå leveransen och möjliga lösningar / utmaningar i de tekniska förutsättningarna. Här jobbar vi med modern webbutveckling inom Java och .Net, teamen jobbar med microtjänster och containertechnologier, så det är en fördel om du har insikt kring detta och arkitekturella koncept. Språkkunskaper i svenska och engelska i både tal som skrift är ett krav.

Om du vill vara med att driva får förändring framåt är du varmt välkommen till oss!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb