TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Segment Market Manager till Perstorp

Är du en ingenjör med en passion för strategi och marknadsutveckling?

Är du en person som har lätt för att se det större sammanhanget och är duktig på att överbrygga klyftan mellan teknik och affärer? Vi söker en nyfiken Segment Market Manager till vårt Marketing Excellence-team som ska fortsätta vidareutveckla våra marknadssegment. Den vi söker vill arbeta nära våra produkter och kombinera sin tekniska kompetens med kommersiell skicklighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Segment Market Manager kommer du att spela en central roll i att forma den strategiska riktningen för våra marknadssegment. Tjänsten erbjuder en spännande möjlighet att använda din marknadsexpertis och branschkunskap för att driva tillväxt och skapa långsiktiga kundrelationer. Hos oss på Perstorp finner du en fantastisk möjlighet att växa och utvecklas framåt där du omges av oerhört kompetenta kollegor inom olika områden. 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Du har ett nära samarbete med dina kollegor i lanseringsteamet, verksamhetscheferna för affärsenheterna, marknadskommunikation, affärs- och försäljningschefer samt andra interna intressenter från hela världen. Ditt huvudansvar är att utveckla marknadsplaner och skräddarsydda marknadsstrategier. Rollen kräver en förmåga att snabbt skapa en översikt och en djupare förståelse för de branscher som är i fokus, deras marknadsmekanismer och trender för att stödja verksamheten att prioritera och driva lönsam tillväxt.

Värt att veta

Rollen rapporterar till Global Marketing Director och är placerad i Malmö.

Våra förväntningar

Som person så är du van vid och duktig på att bygga relationer och interagerar väl med personer på alla nivåer i en organisation, från sälj- och marknadsföringsavdelningar till tekniska team. Vi tror att du har en god förståelse för säljprocessen inom B2B och du lutar dig på din nyfikenhet, framåtanda och starka kommunikativa förmåga.

Alla lediga jobb