TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Segmentschef Grossist till Bumax

Vill du arbeta globalt och utveckla relationer? Vi söker en engagerad segmentschef som vill vara med och forma Bumax tillväxtresa.

Nu söker vi dig som vill jobba för en världsledande specialisttillverkare av högkvalitativa fästelement i rostfritt stål! Till Bumax söker vi en person med internationell erfarenhet och en passion för affärsutveckling. I rollen ansvarar du för att utveckla och förbättra vår affär med våra distributörskunder. Tillsammans med vårt dedikerade team kommer du vara delaktig i att vidareutveckla vår strategi och affärsplan samt följa upp dessa inom segmentet. Du tillhör marknadsavdelningen och ingår i tillhörande ledningsgrupp.

Med våra flexibla arbetsmöjligheter och intressanta kunder, är detta din chans att påverka och utvecklas i en innovativ miljö. Sök redan idag! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

På Bumax erbjuder vi dig möjligheten att arbeta med världsledande produkter som används i de mest kritiska applikationer världen över. Några exempel på användningsområden är ubåtar, flygplan, partikelacceleratorer, vindkraftverk, solenergi, satelliter, fusionsreaktorer och bilar. Kunderna utgörs av krävande högteknologiska företag och finns över hela världen.

Vi är inne i en expansiv fas med mycket god tillväxt och lönsamhet som ger dig utrymme att påverka. Med förmåner som möjlighet till arbete remote, trevliga kollegor och flexibla arbetstider, är vi övertygade om att du kommer trivas hos oss.

Här erbjuds du även utvecklings- och karriärmöjligheter, kompetensutveckling, bra förmåner och en inkluderande arbetsmiljö. För oss är det viktigt att vi trivs och har roligt på jobbet.

Förmånsbil
Förmånsbil
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:

Du ansvarar för att leda arbetet i samarbete med våra internationella säljare och samarbeten inom koncernen.

Värt att veta

Placering: Örebro eller enligt överenskommelse, med möjlighet till remotearbete.
Resdagar: Ca 75-100 per år.
Team: Samarbete med ledningsgrupp, marknad och försäljning.
Företagskultur: Prestigelöst, högt i tak, innovativt och trivsamt.

Våra förväntningar

Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom försäljning och storkundsansvar, gärna med internationell inriktning. Troligtvis har du en bakgrund som Key Account Manager (KAM) med lång erfarenhet av att bygga relationer. Du behärskar engelska flytande och har branscherfarenhet från grossistverksamhet. Som person är du affärsinriktad, kommunikativ och ansvarstagande. Vidare har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du har en stark förhandlingsförmåga och trivs i rollen som förhandlare.

Alla lediga jobb