TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sektionschef Gruvservice till Zinkgruvan Mining

Erfaren chef med erfarenhet inom gruvindustri för att stödja gruvdriften hos Zinkgruvan Mining utanför Askersund

Har du erfarenhet av en serviceledande roll inom gruvindustri med fokus på logistik, vattenhantering, pasta fyll hantering och gruvventilation? Bra! Vi söker nu en erfaren ledare till rollen som Sektionschef inom Gruvservice till Zinkgruvan Mining strax utanför Askersund. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att under gruvchefen leda, fördela och planera sektionen för att effektivt möjliggöra en säker produktion i gruvan.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Zinkgruvan Mining bryter och producerar metaller som behövs för att göra våra moderna och hållbara liv möjliga. Våra slutprodukter är koncentrat av zink, bly och koppar som säljs på den globala metallmarknaden.

Zinkgruvan Mining ingår i den internationella koncernen Lundin Mining med totalt 4200 medarbetare i sex länder. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och med 430 anställda är vi den största arbetsgivaren i Askersunds kommun. Verksamheten i Zinkgruvan har varit i kontinuerlig drift sedan 1857.

Utöver ett stimulerande arbete där du bidrar till den gröna klimatomställning i en spännande verksamhet, erbjuder Zinkgruvan fina förmåner till sina anställda, bland annat ett bonussystem, ett förmånligt friskvårds- och tandvårdbidrag samt förmånliga rabatter.

Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

Värt att veta

Som sektionschef för gruvservice kommer du att arbeta nära flera interna avdelningar och vara ansvarig för det övergripande personalansvaret över femtiotal medarbetare. Fem av dem kommer att vara direktrapporterande arbetsledare och tekniker till dig. Din roll som sektionschef för gruvservice är en del av Zinkgruvans gruvorganisation, där du kommer att rapportera direkt till Gruvchefen och ingå i gruvans ledningsgrupp.

Våra förväntningar

Erfarenhet och kunskapskrav:

Som person är du:

Övrigt:

Alla lediga jobb