TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior Designingenjör till Coherent

Arbeta inom optoelektronikbranschen som Senior Designingenjör hos Coherent i Järfälla, Stockholm

Vill du arbeta inom den optoelektroniska industrin med design av integrerade optoelektroniska enheter för höghastighetskommunikation? Coherent söker för nu en Senior Designingenjör.
Vi letar efter en erfaren ingenjör för det teknologiskt innovativa Coherent i Stockholm, Järfälla, ett företag som tillverkar produkter i världsklass för höghastighets optisk kommunikation. Har du erfarenhet av att designa integrerade optoelektroniska komponenter, såsom laser med integrerade höghastighetsmodulatorer, eller med halvledarwaferprocess teknologi? I så fall kan du vara den Senior Designingenjör vi letar efter. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent (fd II-VI) är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Techbolag som kunder. På Coherent (fd II-VI) jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som processingenjör blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling.

Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i designteamet inom produktutvecklingsavdelningen. Förutom dina kollegor på avdelningen har du också flera kontaktytor både med kollegorna på siten i Järfälla och runt om i världen.

Din arbetsplats är Coherents kontor som är beläget i Järfälla, Stockholm. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civilingenjör inom elektronik, teknisk fysik eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom halvledarkomponenter, helst i II-V material. Vidare har du kunskaper inom halvledarprocessteknik och integrerade optoelektroniska enheter. 

Eftersom du kommer att ingå i ett internationellt företag är mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift ett krav för tjänsten. Goda kunskaper i svenska är meriterande.

Som person är du bra på att ta initiativ och ta ansvar för ditt arbete. Du är systematisk och organiserad i ditt arbetssätt. Att etablera produktiva interna och externa relationer är naturligt för dig. Du trivs i en prestigelös miljö där du hittar lösningar genom att nå ut till andra och ser detta som nyckeln till framgång. Du har en naturlig nyfikenhet och motiveras av att lära dig nya saker.

Alla lediga jobb