TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Exploration Manager till Björkdalsgruvan

Vi söker en chef till rollen Exploration Manager till Björkdalsgruvan utanför Skellefteå!

Vi söker nu en erfaren Exploration / Prospekteringsgeolog till rollen som Exploration Manager till Björkdalsgruvan strax utanför Skellefteå. Har du tidigare erfarenhet av budgetansvar samt vana att skapa underlag inför nya investeringar? Motiveras du dessutom av att leda och skapa goda förutsättningarna för din grupp att leverera optimalt i sitt uppdrag? Bra! Då kan du vara den Exploration Manager vi söker som chef för prospekteringsavdelningen till Björkdalsgruvan strax utanför Skellefteå.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Björkdalsgruvan är belägen vid Sandfors utanför Skellefteå och är en av norra Europas största gruvor för utvinning av guldmalm. Gruvan är en ovanligt ren guldgruva. Så ren att man faktiskt kan kalla den världens renaste då berget har en väldigt låg halt av sulfider.

Björkdalsgruvan är en relativt ung gruva med drygt 240 engagerade och drivna medarbetare och ett hundratal entreprenörer. Gruvan omsätter ca 840 MSEK och ägs av Mandalay Resources, som har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade. 

Som Exploration Manager bidrar du med ett stort ansvarstagande och ett högt säkerhetstänk till geologiavdelningen. Det är du som ansvarar för planering av prospekteringsarbetet i samråd med Chefsgeolog, att säkerhetsföreskrifter, riskbedömningar för avdelningen finns och följs, samt personal- och arbetsmiljöansvar.

Förutom ett spännande och utvecklande uppdrag, erbjuds du en roll i ett företag med korta beslutsvägar, med ett nytänkande och en företagskultur som är familjär. Här finns goda möjligheter att utvecklas inom bolaget. Hybridarbete tillämpas där du har möjlighet att arbeta upp till två dagar i veckan hemifrån beroende på verksamhetens behov.

Jobba hemma
Jobba hemma
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Värt att veta

Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism. Som Exploration Manager tillhör du geologiavdelningen och samarbetar med 16 kompetenta kollegor inom gruvgeologi, resursgeologi och prospektering samt med geologassistenter och diamantborrare.

Du kommer leda prospekteringsavdelningen och leda 7 medarbetare som är prospekteringsgeologer samt geotekniker och du rapporterar direkt till Chefsgeologen.

Dina arbetstider kommer vara dagtid, måndag - fredag.

Våra förväntningar

Vi söker dig med utbildning inom geologi. Du har flera års erfarenhet av geologiarbete och har en god tolkningsförmåga av existerande information i 3D. Har du tidigare erfarenhet av att leda är det ett stort plus men inget krav. Har du tidigare arbetat med geologisk programvara såsom Surpac, Leapfrog och Qgis det meriterande.

Vi värdesätter att du är en person som uppskattar ordning och struktur på arbetsplatsen samt är engagerad i att utveckla och optimera arbetsprocesser. Då du har budgetansvaret för prospekteringsavdelningen ser vi att du har en god analytiskt förmåga och agerat förutseende. Då du förväntas att bereda underlag inför pressreleaser samt inför nya investeringsbeslut, ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och ett systematiskt arbetssätt. Att anpassa dig vid förändrade förhållanden och se möjligheterna i sådana förändringar är inga konstigheter för dig. Du drivs av att coacha andra och skapar enkelt engagemang och tillit genom din erfarenhet och ledarförmåga.

Rollen ställer krav på kunskaper i engelska då rollen innefattar en hel del teknisk rapportskrivning som ska kunna presenteras både i ledningsgruppen och mot Björkdalsgruvans ägare Mandalay Resources. B-körkort behövs då kollektivtrafiken är begränsad.

Alla lediga jobb