TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior löneadministratör till St1 i Göteborg

St1 söker en senior löneadministratör. Är det du? Sök tjänsten redan idag!

Är du van att hantera hela löneprocessen från start till mål? Vill du bli en del av ett företag som jobbar miljömedvetet och utvecklar grönare drivmedel? Då kan detta jobbet vara något för dig! Vi är ett prestigelöst team som jobbar med frihet under ansvar och har en familjär stämning på jobbet. Ta chansen och bli en del av ett härligt gäng! Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Som senior löneadministratör kommer du att bli en värdefull resurs på företaget. Du kommer snabbt känna av att klimatet är prestigelöst och lösningsorienterat och du får chansen att göra det du brinner för - göra lön från ax till limpa. Vi står inför ett systembyte till Hogia Lön under hösten och här får du en unik möjlighet till att vara med och påverka implementeringen av det nya systemet.  

 

Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

 

Värt att veta

St1 har 250 anställda , kontoret ligger på Hisingen, precis vid brofästet av Älvsborgsbron. Du kommer att få tillgång till ett välutrustat gym, friskvårdsbidrag, egen pool som man har tillgång till. Det finns också en trivselförening som arrangerar olika event.
Veckoarbetstiden är på 39.6 h / vecka. Möjligheten att jobba hemma är begränsad då man förväntas att vara på plats på kontoret. 

Våra förväntningar

Alla lediga jobb