TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior Pricing Lead till PostNord i Solna

Nu söker vi efter en Senior Pricing Lead till PostNord i Solna, Stockholm.

Vill du vara med och forma framtidens prissättningsstrategier för PostNord? Just nu söker vi en erfaren Pricing Lead som kommer att spela en avgörande roll i att stärka deras team och deras framgång över hela Norden!

I denna spännande roll är du den som styr strategiska prissättningsmodeller och samverkar nära med försäljning, produkt, drift och finans. Som Senior Pricing Lead på PostNord kommer du även att ta ledarskapet i spännande projekt, driva initiativ och guida teamet mot framgång!

Låter detta intressant?

Välkommen med dig ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder en spännande tjänst med möjlighet att växa och utvecklas inom företaget. Du kommer att få jobba tillsammans med engagerade kollegor i en dynamisk och kreativ miljö. Du rapporterat direkt till närmsta chef. Du utgår från huvudkontoret i Solna men har möjlighet att jobba på distans. På kontoret finns en rad faciliteter för personalens bästa som inkluderar egen restaurang och café samt gym och sporthall.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

En viktig del av ditt jobb är att hjälpa säljavdelningar genom att ge dem värdefulla insikter och analyser när de behöver stöd i kundförhandlingar. Dessutom kommer du att vara engagerad i och driva affärsutvecklingsprojekt eller initiativ inom prissättning och andra närliggande områden.

Värt att veta

Som Senior Pricing Lead på PostNord är din huvudsakliga roll att ansvara för prissättningsstrategier och strategiska prissättningsmodeller. Du arbetar nära olika delar av organisationen, inklusive försäljning, produktutveckling, drift och finans, för att fastställa rätt prisstrukturer för olika tjänster eller produkter som PostNord erbjuder.

Våra förväntningar

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi en engagerad och initiativrik person som har en stark analytisk förmåga och tidigare erfarenhet strategisk prissättning, inklusive konkurrens- och värdebaserad prissättning. Du är noggrann och har öga för detaljer samtidigt som du kan se logiken och sambanden i komplex information och åskådliggöra dem på ett enkelt sätt. Du är självständig och tar ansvar för dina egna beslut samtidigt som du har förmågan att bygga goda relationer med kollegor och andra intressenter. Vi förväntar oss att du har en god erfarenhet av att arbeta med BI-verktyg, Excel, PowerPoint och Office 365. 

Vi ser även att du har

Alla lediga jobb