TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior Pricing Lead till PostNord i Stockholm

Nu söker vi efter en Senior Pricing Lead till huvudkontoret i Solna. Välkommen med din ansökan!

Har du erfarenhet som pricing analyst / specialist från ett större bolag eller från en komplex bransch? Har du kanske jobbat som transfer pricing specialist / manager och vill nu ha en ny utmaning? Vill du vara med och forma framtidens prissättningsstrategier för PostNord? Då har vi ett jobb för dig!

Just nu söker vi en erfaren Pricing Lead som kommer att spela en avgörande roll i att stärka PostNords team och deras framgång över hela Norden!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Senior Pricing lead kommer du jobba med att driva PostNords Paketproduktprissättning i samarbete med andra funktioner inom PostNord.

Du kommer jobba i en verksamhet med ett viktigt samhällsuppdrag där många medarbetarna inom PostNord är väldigt engagerade och extremt kunniga inom sitt område då PostNord är den största aktören inom logistik i Norden. Din närmsta chef har en bred erfarenhet av affärsutveckling från flera olika branscher och är en erfaren chef som ger mycket självständighet och eget ansvar till dig som medarbetare.

PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och förmåner. Bland annat erbjuder dom:

 

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Senior Pricing Lead kommer du att ansvarar för de strategiska prissättningsmodellerna och samverkar nära med försäljnings-, produkt-, drift- och finansavdelningarna. Du kommer leda arbetet både när det gäller prissättningen av existerande produkter men även när nya erbjudanden planeras. En annan viktig del av ditt jobb är att hjälpa säljavdelningar genom att ge dem värdefulla insikter och analyser när de behöver stöd i kundförhandlingar. Fokuset kommer också att ligga på att utveckla PostNords prisstrategier och ta en aktiv del av transformationen i PostNords prisstrategier. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tjänsten utgår från huvudkontoret i Solna med viss möjlighet till distansarbete. Du rapporterar direkt till PostNords Director Group Strategy and Solutions. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.

 

VEM ÄR DU?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi en engagerad och initiativrik person som har en stark analytisk förmåga och tidigare erfarenhet strategisk prissättning, inklusive konkurrens- och värdebaserad prissättning samt att driva förändringsarbete. Du är noggrann och har öga för detaljer samtidigt som du kan se logiken och sambanden i komplex information och åskådliggöra dem på ett enkelt sätt. Du är självständig och tar ansvar för dina egna beslut samtidigt som du har förmågan att bygga goda relationer med kollegor och andra intressenter. Vi förväntar oss att du har en god erfarenhet av att arbeta med BI-verktyg, Excel, PowerPoint och Office 365. 

Alla lediga jobb