TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior Processingenjör till Scandinavian biogas

Biokraft (tidigare Scandinavian Biogas) söker en erfaren processingenjör med kunskaper inom biogas till sitt ingenjörsteam

Har du gedigen teknisk kompetens och erfarenhet som processingenjör ifrån processindustrin? Då kan detta vara rollen för dig! Biogasbranschen genomgår just nu ett teknikskifte -från produktion av komprimerad fordonsgas till produktion av flytande biogas. Som en del i detta ställer Biokraft (fd. Scandinavian Biogas) om befintliga anläggningar till produktion av flytande biogas samt arbetar med etablering av nya produktionsanläggningar.
Sök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Ditt första uppdrag som Senior Processingenjör är att vara nyckelperson i vårt team som ska bygga vår nya anläggning i Skånes Fagerhult. Du får möjligheten att vara med om verksamhetens stora expansion med sikte på att bli en ledande aktör i norra Europa. Du ingår i ett team med nio ingenjörer där ni tillsammans inspireras av utmaningar i komplexa och teknikintensiva miljöer. 

Välkommen till ett företag som skapar cirkulära flöden och hållbara produkter utav biologiskt avfall.

Här får du:

6 v semester
6 v semester
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Friskvård
Friskvård
Ny teknik
Ny teknik

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar både med koncernens befintliga biogasanläggningar och i projekt för att bygga nya biogasanläggningar. På de befintliga anläggningarna arbetar du t.ex. med processoptimering, felsökning och utbyggnadsprojekt. Vid etablering av nya biogasanläggningar arbetar du med konceptstudier, förprojektering samt i byggprojekt och driftsättning. Ditt första projekt är vår nya anläggning i Skånes Fagerhult. Därefter finns möjligheter att arbeta med etablering av andra anläggningar i södra Sverige. Du stöttar även andra funktioner i bolaget så som Growth, Substrate Sourcing och Sustainability.

Exempel på arbetsuppgifter är:

Värt att veta

Som senior processingenjör på Biokraft (fd. Scandinavian Biogas) arbetar du i ett team med ingenjörer med kompetens inom process, maskin, automation och el.

Mindre projekt leder du själv och vid större investeringsprojekt arbetar du i ett dedikerat projektteam som leds av en projektledare. Du rapporterar till teknikchef och din placeringsort är i Södra Sverige eller Stockholm.

Resor med övernattningar till koncernens anläggningar i Sverige och Norge ingår i tjänsten.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör, eller har annan relevant bakgrund, samt erfarenhet som ingenjör inom process, mekanik eller el och automation. För att vara relevant för rollen ser vi gärna att du har god erfarenhet till exempel inom biogas, olja, gas, vattenrening, process- och kemiindustri eller pappers- och massaindustri.

Du har troligen tidigare spelat en aktiv roll i såväl ny projektering som drift i produktionsanläggningar. Du motiveras av eget ansvar, driver ditt arbete självständigt men förstår vikten av att samarbeta för att nå uppsatta mål. Den erfarenheten gör att du lätt växlar mellan självständigt arbete och arbeta tillsammans med olika team.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Du är handlingskraftig, modig och har förmågan att arbeta både teoretiskt och praktiskt. Du uppnår resultat med hög kvalitet genom att vara nyfiken, idérik och har en stark drivkraft.
Du stödjer och uppmuntrar dina kollegor och bidrar till lösningar när det uppstår problem samtidigt som du kan ta kommando och agera när andra tvekar.

Alla lediga jobb