TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior processingenjör till Scandinavian Biogas

Scandinavian Biogas söker en erfaren processingenjör till sitt ingenjörsteam i Stockholm

Har du gedigen teknisk kompetens och erfarenhet som processingenjör ifrån processindustrin? Då kan detta vara rollen för dig! Biogasbranschen genomgår just nu ett teknikskifte -från produktion av komprimerad fordonsgas till produktion av förvätskad metan – Liquefied Biogas eller LBG. Som en del i detta ställer Scandinavian Biogas om befintliga anläggningar till LBG-produktion samt arbetar med etablering av nya produktionsanläggningar. Sök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som senior processingenjör ingår du i ett positivt, kompetent och engagerat team som idag består av sex ingenjörer med geografisk placering i Stockholm. Vi erbjuder dig en dynamisk och självständig roll i ett kompetensintensivt team. Du får möjligheten att arbeta med modern teknik, innovation i en positiv och entreprenöriell anda. Förutom innovativ teknik, en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuds du en roll med goda utvecklingsmöjligheter. Scandinavian Biogas anställda omfattas av kollektivavtal. 

Friskvård
Friskvård
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Centralt kontor
Centralt kontor
Ny Teknik
Ny Teknik

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar både med koncernens befintliga biogasanläggningar och i projekt för att bygga nya biogasanläggningar. På de befintliga anläggningarna arbetar du t.ex. med processoptimering, felsökning och utbyggnadsprojekt. Vid etablering av nya biogasanläggningar arbetar du med konceptstudier, förprojektering samt i byggprojekt och driftsättning. Du stöttar även andra funktioner i bolaget så som Growth, Substrate Sourcing och Sustainability.
Exempel på arbetsuppgifter är:

Värt att veta

Som senior processingenjör på Scandinavian Biogas arbetar du i ett team med ingenjörer med kompetens inom process, maskin, automation och el.
Mindre projekt leder du själv och vid större investeringsprojekt arbetar du i ett dedikerat projektteam som leds av en projektledare. Du rapporterar till teknikchef och din placeringsort är Stockholm. 

Resor med övernattningar till koncernens anläggningar i Sverige och Norge ingår i tjänsten.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör, eller har annan relevant bakgrund, samt erfarenhet som ingenjör inom process, mekanik eller el och automation. För att vara relevant för rollen ser vi gärna att du har  lång erfarenhet till exempel inom biogas, olja, gas, vattenrening, process- och kemiindustri eller pappers- och massaindustri.

Du har troligen tidigare spelat en aktiv roll i såväl ny projektering som drift i produktionsanläggningar. Du motiveras av eget ansvar, driver ditt arbete självständigt men förstår vikten av att samarbeta för att nå uppsatta mål. Den erfarenheten gör att du lätt växlar mellan självständigt arbete och arbeta tillsammans med olika team.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Du är handlingskraftig, modig och har förmågan att arbeta både teoretiskt och praktiskt. Du uppnår resultat med hög kvalitet genom att vara nyfiken, idérik och har en stark drivkraft.
Du stödjer och uppmuntrar dina kollegor och bidrar till lösningar när det uppstår problem samtidigt som du kan ta kommando och agera när andra tvekar.

Alla lediga jobb