TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior Projektledare Heidelberg Materials Cement

Vill du leda ett storskaligt industriprojekt? Sök rollen som Senior Projektledare till Heidelberg Materials Cement på Gotland!

Du kommer vara en nyckelperson i omställningen av Slitefabriken på Gotland mot noll nettoutsläpp 2030. Som teknisk specialist och erfaren projektledare på Heidelberg Materials Cement Sverige, kommer du att vara den som driver de tekniska aspekterna i omställningen av Slitefabriken för att optimera och synkronisera fabrikens produktion med den CCS (Carbon Capture Storage)-anläggning som planeras vara i drift 2030.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag och var med på resan att göra visionen om noll nettoutsläpp till verklighet!

Ditt anställningserbjudande

Som teknisk specialist och projektledare hos Heidelberg Materials blir du en nyckelspelare hos en global ledare inom byggmaterial med möjlighet att påverka och göra verklig skillnad! 

Din arbetsplats är i Slite på Gotland med sandstrand fem minuters promenad från kontoret, padelbanor, gym och hela Gotlands utbud att tillgå i vardagen. Det finns även möjlighet att veckopendla till Slite. 

Du kommer till en verksamhet med säkerhet och hälsa i fokus och med engagerade och kompetenta medarbetare som trivs och stannar länge i bolaget. Grundvärderingarna i koncernen är samarbete, hållbarhet, innovation och kundfokus. I din roll erbjuds du goda möjligheter till utveckling, konkurrenskraftig lön, flexibel arbetsmiljö, generösa förmåner och en framstående arbetsplatskultur.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare blir du nyckeln till framgång för Heidelberg Materials klimatomställning. Du ansvarar själv för planering, genomförandet och övervakning av den tekniska omställningen i Slitefabriken. Du är också bollplank till andra projektledare och har ett nära samarbete med fabrikschef, projektchef och projektledare inom CCS.

Du kommer: 

 

Värt att veta

Du kommer till ett mycket erfaret och multikulturellt team med specialister och projektledare. Du rapporterar direkt till Technical Director Business Line Cement som i sin tur ansvarar för all cementproduktion inom norra Europa. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. 

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från processindustrin och arbete i internationell miljö. 
För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du är ansvarstagande med hög social kompetens och samarbetsförmåga. Ditt arbetssätt präglas av effektivitet och självförtroende, vilket möjliggör att du på ett ödmjukt och stadigt sätt etablerar förtroende och stabilitet oavsett situation. För rollen krävs det goda kunskaper i engelska och bra kunskaper i svenska värdesätts. 

Alla lediga jobb