TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior Projektledare till Scandinavian biogas

Nu söker vi en Senior Projektledare som ska leda stora investeringsprojekt för nya biogasanläggningar i Skåne

På Scandinavian Biogas arbetar vi tillsammans för att bidra till ett fossilfritt, cirkulärt och hållbart samhälle. Vi är en av Nordens största privata producenter av biogas och står nu inför stora och spännande förändringar och stark tillväxt och söker en senior projektledare.

Vi expanderar vår verksamhet och skalar upp vår biogasproduktion för att nå våra mål i vår tillväxtresa genom att bygga nya anläggningar i Skåne. Vi söker nu en Senior Projektledare med erfarenhet av stora investeringsprojekt som vill vara med och bidra till ett hållbart samhälle. Som Senior Projektledare får du ansvar för att organisera och leda projekteamet i sin helhet, såväl med interna som externa resurser.

Välkommen till en platt organisation med ett prestigelöst team där alla driver mot samma mål!

Ditt anställningserbjudande

Som Senior Projektledare för en ny anläggning i Skånes-Fagerhult, får du möjlighet att vara med om verksamhetens stora expansion med sikte på att bli en global aktör inom biogasproduktion. Du får möjligheten att bygga upp ett starkt projektteam som du leder från start till mål och där ni tillsammans inspireras av utmaningar i komplexa och teknikintensiva miljöer.

På Scandinavian Biogas skapar vi cirkulära flöden och hållbara produkter utav biologiskt avfall. Välkommen till ett företag med starka finanser och ljus framtid.

Här får du:

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Ny teknik
Ny teknik

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Senior projektledare kommer du att leda, planera, resurssätta, följa upp samt koordinera alla aktiviteter och funktioner med berörda parter inom ett projekt. Du ansvarar för att byggprojekt uppfyller projektmålen avseende tid, kostnad och kvalitet och du leder projekten genom hela kedjan från planering, budget, avtal till genomförande och uppföljning.

Vidare ingår:

  

Värt att veta

Som Senior Projektledare på Scandinavian biogas får du en möjlighet att som ledare driva projekt bestående av bland annat tekniska specialister, kontrakterade konsulter och entreprenörer. Du rapporterar till Program Office Director. Din placeringsort är företrädesvis i södra Sverige och det projektteam som du kommer att bygga upp kommer också primärt att utgå från södra Sverige.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att projektleda komplexa projekt, gärna inom bygg eller industrientreprenad. Du har goda kunskaper inom upphandling, projektledning och dess uppföljning. Kunskaper inom entreprenadjuridik är meriterande.

Som Senior Projektledare är det viktigt att du är analytisk, trivs med utveckling och förändring och samarbetar bra med andra människor. Du är en person som tar initiativ, arbetar mot uppsatta mål, sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat. Du fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. Som person är du strukturerad och förstår vikten av att dokumentera ditt arbete noggrant.

Du uttrycker dig väl i svenska och i engelska, såväl i tal som i skrift.

Alla lediga jobb