TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior RF-ingenjör till bolag i Borås

Vi söker nu en Senior RF-ingenjör med erfarenhet av verifieringsmätningar till ett bolag i Borås.

Om du är en erfaren RF-ingenjör med erfarenhet av verifieringsmätningar och söker en spännande roll så har vi det perfekta uppdraget för dig. Vi söker en Senior RF-ingenjör till ett bolag i Borås. Här kommer du vara en del av ett team som är ansvarig för att genomföra radiomätningar i labbmiljö enligt olika standarder åt kund. Låter detta som en roll för dig? Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Kunden har flexibilitet när det gäller starttid, men det önskade startdatumet är i mitten av augusti 2023. Uppdraget förväntas vara pågående i cirka 4 månader, med möjlighet till förlängning.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team som utför radiomätningar åt kund i labbmiljö mot olika standarder. Kunderna använder vanligtvis redan godkända radio-moduler som de använder i sina produkter. Det kommer även ingå upplärning av ny personal för att bygga upp teamets kompetens.

Värt att veta

Verksamheten arbetar b.la. med elektronik för säkerhet, tillförlitlighet och krävande miljöer. De arbetar med hela utvecklingskedjan från forskning och utveckling, till slutprovning och certifiering. Sveriges största laboratorium för EMC- och radiotester finns i Borås. Här arbetar de tillsammans med deras kunder från industrin för att få fram pålitliga och störningssäkra elektronikkonstruktioner för telekom, IT, fordon och industri.

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du som person besitter egenskaper som, kommunikativ, analytisk och kan arbeta självständigt. Dessa egenskaper kommer att vara värdefulla för att trivas och lyckas i rollen som Senior RF-ingenjör

Alla lediga jobb