TNG
Senior Splunk Engineer till Securelink
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Senior Splunk Engineer till Securelink

Nu söker vi en Senior Splunk Engineer som vill vara med och bygga upp ett nytt affärsområde kring IT Operations Analytics (ITOA)!

Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-12-22
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Elin Öberg Mårtenzon
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Elin Öberg Mårtenzon

+46709379645

Nu söker vi en Senior Splunk Engineer som vill vara med och bygga upp ett nytt affärsområde kring IT Operations Analytics (ITOA)!

Har du passion för Splunk, DevOps och data driven approach till operations? Vill du ta till vara på och dela med dig av dina erfarenheter för att bygga något helt nytt? Vi söker en Senior Splunk Engineer till vår nya ITOA team som vill vara med från början när Europas ledande bolag inom IT-säkerhet och dess kunder tar nästa steg för att säkra sin IT leverans ur ett operationellt perspektiv. Du kommer tillhöra kärnan av ITOA teamet där du tillsammans med andra seniora Splunk arkitekter kommer leda vägen, för både kunder och juniora teammedlemmar, när vi hjälper till att implementera, utveckla och utbilda stora verksamheter att bli data drivna på riktigt med fokus på Splunk!

Vill du vara med på SecureLinks spännande resa? Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med andra seniora Splunkare, med mångårig erfarenhet, bygga upp en helt ny organisation med fokus på att bli ledande inom ITOA konsultering i Sverige. Du kommer arbeta hands-on med den senaste tekniken i och kring Splunk med några av de största och mest spännande kunduppdragen i deras tranformationsresor att bli effektiva, data drivna verksamheter redo för framtiden.
Här erbjuds du ett företag som har en entreprenöriell anda med korta beslutsvägar och en stark innovativ anda. Vi tror på kraften av att ha roligt på jobbet och att erbjuda sina anställda någonting mer än en arbetsplats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Senior Splunk Engineer för kommer du att ingå i ett team med fokus på Splunk och arbeta tillsammans med både juniora och seniora kollegor. Du kommer att få möjligheten att anta en Tech lead roll för större kundprojekt och agera mentor för mer juniora resurser. Dina arbetsuppgifter kommer vara att:

 • Utveckla vårt ITOA erbjudande och team från grunden
 • Leda implementation av Splunk, inkl Splunk ITSI, hos stora kunder
 • Ansvara för design och omformning av både nya och befintliga Splunk-miljöer
 • Arbeta med standardisering, automatisering, orkestrering för data drivna verksamheter
 • Vägleda och utbilda i Splunk och närliggande system
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I den här rollen kommer du vara placerad i Stockholm och på vårt huvudkontor i Solna och jobba mot kunder runt om i landet. Med Splunk som huvudverktyg kommer du kunna utveckla dig vidare som specialist men också arbeta med utformning av ekosystem och processer kring detta för att möjliggöra en effektiv och säker hantering av data, konfiguration, automation med mera. Du kommer att jobba som konsult i främst större åtaganden där målet är att utveckla och säkra långsiktig framgång för våra kunder med fokus på kvalitativ funktionsleverans över tid där vi kan växa tillsammans. Du kommer få möjligheten att arbeta med och lära av likasinnade Splunkare, lära dig nya tekniker och få djup kunskap i olika kundmiljöer, arbeta i nära samarbete med kunniga säkerhetsexperter och ha stor möjlighet att forma både ditt och ditt teams framtid tillsammans.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har mångårig erfarenhet av Splunk i större organisationer och därmed anskaffat en djup förståelse för dess funktion och tillämpning i praktiken. Du har bred erfarenhet inom många typer av teknologier som återfinns kring modern utveckling och operations. Kanske har du själva byggt upp och ansvarat för större Splunk plattformar i transaktionstunga verksamheter, jobbat som DevOps eller konsult med Splunk som huvudplattform för data driven utveckling. Du förstår och gillar att arbeta med hela ekosystemet kring en välfungerande Splunk plattform med allt från logghantering, data on-boarding, konfigurationshantering, automatisering, övervakning, analys och felsökning men också att dela med dig av detta till din omgivning. Du är självgående och driven, gillar att arbeta tillsammans med andra och har en känsla för kvalitet och kundens bästa.

Vi ser gärna att du har följande:

 • 3+ års erfarenhet av Splunk och gärna Splunk Architect certifiering och extra meriterande med erfarenhet av Splunk ITSI
 • Lång erfarenhet och bred teknisk kunskap kring utveckling (.NET / JAVA / Python etc) och/eller operations (Linux / Windows / SQL etc)
 • God erfarenhet från automation/integration med t.ex. GIT, Puppet, Chef, Ansible, APIer etc
 • God erfarenhet från agila utvecklingsmetoder

Det är även meriterande om du har: 

 • Erfarenhet från vanligt förekommande stödsystem så som JIRA/Confluence/ServiceNow etc
 • Erfarenhet från t.ex. Azure, AWS och andra cloud tjänster
 • Erfarenhet av projektledning, processutveckling och systemägarskap
SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor.
Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag, baserat i 8 länder och som är i expansiv fas där tillit och respekt ingår i våra värderingar.

Vi ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér.
På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity.
Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business”

SecureLink
Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-12-22
Elin Öberg Mårtenzon
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Elin Öberg Mårtenzon

+46709379645

Räkna ut avståndet till jobbet

Smidesvägen 10, Solna