TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior Splunk Engineer till Securelink

Nu söker vi en Senior Splunk Engineer som vill vara med och bygga upp ett nytt affärsområde kring IT Operations Analytics (ITOA)!

Har du passion för Splunk, DevOps och data driven approach till operations? Vill du ta till vara på och dela med dig av dina erfarenheter för att bygga något helt nytt? Vi söker en Senior Splunk Engineer till vår nya ITOA team som vill vara med från början när Europas ledande bolag inom IT-säkerhet och dess kunder tar nästa steg för att säkra sin IT leverans ur ett operationellt perspektiv. Du kommer tillhöra kärnan av ITOA teamet där du tillsammans med andra seniora Splunk arkitekter kommer leda vägen, för både kunder och juniora teammedlemmar, när vi hjälper till att implementera, utveckla och utbilda stora verksamheter att bli data drivna på riktigt med fokus på Splunk!

Vill du vara med på SecureLinks spännande resa? Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med andra seniora Splunkare, med mångårig erfarenhet, bygga upp en helt ny organisation med fokus på att bli ledande inom ITOA konsultering i Sverige. Du kommer arbeta hands-on med den senaste tekniken i och kring Splunk med några av de största och mest spännande kunduppdragen i deras tranformationsresor att bli effektiva, data drivna verksamheter redo för framtiden.
Här erbjuds du ett företag som har en entreprenöriell anda med korta beslutsvägar och en stark innovativ anda. Vi tror på kraften av att ha roligt på jobbet och att erbjuda sina anställda någonting mer än en arbetsplats.

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Senior Splunk Engineer för kommer du att ingå i ett team med fokus på Splunk och arbeta tillsammans med både juniora och seniora kollegor. Du kommer att få möjligheten att anta en Tech lead roll för större kundprojekt och agera mentor för mer juniora resurser. Dina arbetsuppgifter kommer vara att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I den här rollen kommer du vara placerad i Stockholm och på vårt huvudkontor i Solna och jobba mot kunder runt om i landet. Med Splunk som huvudverktyg kommer du kunna utveckla dig vidare som specialist men också arbeta med utformning av ekosystem och processer kring detta för att möjliggöra en effektiv och säker hantering av data, konfiguration, automation med mera. Du kommer att jobba som konsult i främst större åtaganden där målet är att utveckla och säkra långsiktig framgång för våra kunder med fokus på kvalitativ funktionsleverans över tid där vi kan växa tillsammans. Du kommer få möjligheten att arbeta med och lära av likasinnade Splunkare, lära dig nya tekniker och få djup kunskap i olika kundmiljöer, arbeta i nära samarbete med kunniga säkerhetsexperter och ha stor möjlighet att forma både ditt och ditt teams framtid tillsammans.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har mångårig erfarenhet av Splunk i större organisationer och därmed anskaffat en djup förståelse för dess funktion och tillämpning i praktiken. Du har bred erfarenhet inom många typer av teknologier som återfinns kring modern utveckling och operations. Kanske har du själva byggt upp och ansvarat för större Splunk plattformar i transaktionstunga verksamheter, jobbat som DevOps eller konsult med Splunk som huvudplattform för data driven utveckling. Du förstår och gillar att arbeta med hela ekosystemet kring en välfungerande Splunk plattform med allt från logghantering, data on-boarding, konfigurationshantering, automatisering, övervakning, analys och felsökning men också att dela med dig av detta till din omgivning. Du är självgående och driven, gillar att arbeta tillsammans med andra och har en känsla för kvalitet och kundens bästa.

Vi ser gärna att du har följande:

Det är även meriterande om du har: 

Alla lediga jobb