TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Service- eller lastbilstekniker till Stockholm

Är du intresserad av att jobba med service och montage? AsBi SEMOTEK AB expanderar och söker nu en servicetekniker i Stockholm!

AsBi SEMOTEK är ett expansivt företag inom tåg- och anläggningsindustrin med hög kompetens inom projektering av nya tåglyftanläggningar, 2-vägs-fordon, ombyggnationer, underhåll och tilläggsutrustning. Tycker du om att skräddarsy tekniska lösningar, resa med eget ansvar och frihet inom jobbet samt arbeta hos olika spännande företag? Då kan detta vara jobbet för dig!


Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

AsBi SEMOTEK AB kan erbjuda dig en spännande tjänst som service- och montagetekniker med kunder i hela Sverige samt Norge. Du kommer ansvara för hela projektarbetet från planering till överlämnande i en operativ- och rådgivande roll i samarbete med, och på plats ute hos din kund. Du kommer ha flexibla arbetstider och stor den av tjänsten innebär att du reser till kunderna, främst i Norge. 

Betald mobil
Betald mobil
Flextid
Flextid
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som service- och installationstekniker på AsBi SEMOTEK hanterar du lyftanläggningar som används för att lyfta upp tåg och vagnar inom järnvägsindustrin, järnvägsfordon samt annan verkstadsutrustning inom tågbranschen.
I rollen agerar du teknisk support vid montering av anordningar samt rådgivning och service vid underhåll. Du kommer dagligen stötta både anläggningspersonal och verkstadschefer i frågor kring förebyggande och befintliga reparationer av lyftanläggningarna, verkstadsutrustning och järnvägsfordon.

Värt att veta

Din placeringsort är i Stockholm, men dina kunder finns i hela Sverige och Norge och omfattar till stor del resor. Du har förtroendetid med ett stort eget ansvar. AsBi SEMOTEK erbjuder utöver traktamente också tjänstpension samt privatsjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas snarast möjligt.

Våra förväntningar

Vi söker dig som trivs i en operativ och konsultativ roll. För att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du har kunskaper och erfarenhet inom några av nedanstående kompetenser:

Eftersom rollen ställer höga krav på ansvarstagande ser vi att du är strukturerad och har en god planeringsförmåga. Du kommer också att vara vårt ansikte utåt. Därför är det viktigt att du har en hög servicenivå, är handlingskraftig med en kundorienterad arbetsmetod för att bemöta kunderna på bästa sätt. Kanske har du tidigare arbetat i liknande roll eller har en utbildning inom mekanik, som industrielektriker eller fordonsmekaniker. Har du dessutom C-körkort och tidigare arbetat som lastbilstekniker är det ett plus!
Om du har ett stort teknikintresse, god problemlösningsförmåga och är engagerad och brinner för att lära sig nya saker så kommer du att trivas i den här rollen.  

Alla lediga jobb