TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicechef till Assa Abloy i Stockholm

ASSA ABLOY Industrial Sverige AB söker en Lokal Servicechef som har erfarenhet av att leda team och leverera goda kundupplevelser!

Trivs du med att inneha en ledande position där du driver affärsresultat och säkerställer högkvalitativ service? Assa Abloy Industrial Sverige letar efter dig som trivs med att leda och utveckla team för att nå uppsatta mål. Är du redo att ta initiativ i en dynamisk och föränderlig arbetsmiljö? Då kan denna tjänst som Servicechef vara en spännande möjlighet för dig!

Vi genomför löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag och ta nästa steg i din karriär.
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här får du chansen och bli en del av ett företag med många års framgångsrik tillväxt och som är en global ledare inom accesslösningar. Du får en roll i en stabil organisation med kontinuerliga utvecklingsmöjligheter där innovation och förändring är en del av vardagen.

Du ansvarar för ekonomiska resultat, rutiner och arbetssätt och säkerställer att leverans och kvalitet uppnås enligt serviceavtal. Vidare utvecklar du affärsförståelsen och kompetensen hos dina Servicetekniker och ser till att aktivitetsplaner skapas och följs för att uppnå övergripande affärsmål och lönsamhet.

Bonus
Bonus
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Förmånsbil
Förmånsbil
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Placeringen är på kontoret i Järfälla men rollen innebär att du kommer att resa i ett distrikt som sträcker sig över Östergötland, Eskilstuna, Örebro och Dalarna. Bolagets verksamhet består i att bedriva försäljning av och utöva monterings- och serviceverksamhet på industriportar samt därmed förenlig verksamhet.

ASSA ABLOY Industrial Sverige är på en resa full av potential och möjligheter! En resa där engagerade och passionerade medarbetare är med och förändrar verksamheten och bidrar till vår utveckling. Basen för allt arbete utgår från våra tre kärnvärden: Handlingskraft, Innovation & Integritet.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb