TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicechef till Quant Service Sweden AB

För rekrytering till Quant söker vi en servicechef med stationering i Stockholm.

Har du tidigare erfarenhet av att ge hög service och vill verka i en organisation som arbetar med kvalificerat underhåll dygnet runt, året runt? Bra! Nu har vi en en tjänst för dig! Vi söker nu dig som vill leda en grupp med kompetenta och erfarna medarbetare som koordinerar våra underleverantörer som servar våra kunder inom segmentet bensinstationer. Vi söker dig som har ett högt säkerhetstänk och du som motiveras av att utveckla din avdelning, dina medarbetare och våra processer till nya nivåer. Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan!

Bli en ”Quantare” och gör skillnad för våra kunder genom högt säkerhetstänk, god service och underhåll i världsklass!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Quant får du arbeta i ett modernt företag som skapar möjligheter tillsammans med sina kunder. Som anställd på Quant erbjuds du en roll där du får möjlighet att utvecklas inom underhållsområdet. Du får också rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vårt uppdrag innebär service dygnet runt, året runt. I rollen säkerställer du att det finns serviceavtal med våra underleverantörer som utför servicen runtom i landet. Du leder och engagerar dina medarbetare genom tydligt definierade operativa mål. Vidare har du fullt ekonomiskt ansvar inom ditt område och administrerar de ekonomiska processerna som exempelvis fakturering. Som ledare verkar du för en god arbetsmiljö genom ett högt säkerhetstänk både för dina medarbetare, underleverantörer och kunder.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen ansvarar du för fyra erfarna och kompetenta medarbetare med stationering i Stockholm respektive Ludvika.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant eftergymnasial utbildning och du som har ett genuint intresse för att ge hög service. Du har sannolikt ett antal års erfarenhet som ledare och har kanske verkat inom en snabbrörlig verksamhet där ledtider och service är avgörande för att lyckas. Vidare är du trygg i dig själv och van att kommunicera på olika nivåer. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. 

Som person är du kommunikativ, relationsskapande och har ett stort intresse för att ge god service. Vidare är du utvecklings- och resultatorienterad samt trivs med ett högt tempo. 

 

Alla lediga jobb