TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicedeskmedarbetare inom IT sökes för uppdrag

Till vår kund söker vi en serviceinriktad och engagerad supporttekniker / supportmedarbetare till deras IT Servicedesk omgående

Är du intresserad av att få arbeta på ett globalt företag och på ett företag som fokuserar på utveckling och engagemang? Är du intresserad av IT, trivs i en serviceinriktad roll och är tillgänglig för uppdrag omgående och över sommaren? Då kan det här uppdraget passa dig.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund erbjuder en arbetsplats där din insats kommer att göra skillnad och där du har möjlighet påverka arbetssätt, processer och din egen utveckling. Du kommer att tillhöra ett team med hög kompetens och mycket engagemang.

Inledningsvis är du anställd av oss på TNG för uppdraget, men det finns sedan goda möjligheter till förlängning eller direkt anställning hos kunden. Hos oss är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi värdesätter därför din trygghet och erbjuder en stabil anställning med kollektivavtal via Unionen, konkurrenskraftiga villkor, rättvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Dessutom inkluderar våra förmåner friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande som ex:

Värt att veta

Tjänsten är placerad hos vår kund, strax utanför Örebro. Du blir en del av en grupp på 11 medarbetare och ingår i koncernens IT-organisation med 50 medarbetare.

Med tanke på att man kommer arbeta med IT support nationellt så kan det innebära resor till någon av företagets övriga fabriker eller kontor runt om i Sverige.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har ett stort intresse för IT och som är serviceinriktad. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter är det högst meriterande. Det är även meriterande med någon form av IT-utbildning. Vi ser gärna att du har en generell förståelse och kunskap för IT-infrastruktur, modern teknologi och kompetens inom olika användarmiljöer (PC/mobil). Vidare krävs det att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska samt meriterande om du även kan finska och/eller danska.

Vi söker dig som är lösningsorienterad, initiativtagande och som trivs med att hjälpa andra. Du är ansvarstagande, pedagogisk och flexibel.

Alla lediga jobb