TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicedesktekniker till konsultuppdrag

Är du i början av din IT-karriär och söker en utmaning inom IT-support? Sök detta uppdrag hos ett välkänt IT-företag i Malmö!

Nu söker vid dig som gillar att arbeta med människor och att hjälpa dem i sitt vardagliga arbete. Hos vår kund kommer du få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom teknik och service på ett av världens mest kända IT-företag. Är du redo för en ny utmaning? Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du bli en viktig del i en spännande och växande organisation. Du kommer att arbeta i en snabbrörlig miljö och leverera förstklassig support. Det är ett konsultuppdrag via TNG IT Digital, där du kommer arbeta hos vår kund och ge support på plats. Ett roligt uppdrag för dig som är både teknik-och serviceintresserad och tycker om att arbeta med allt från servicedesk och onsite-teknikeruppdrag till incidenthantering.

Du kommer också att få möjlighet att kunna öka din efterfrågan på arbetsmarknad i framtiden, då du kommer få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom teknik och service.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Med Malmö som utgångspunkt kommer du att jobba mot hela Skåne. I detta uppdrag kommer du att få en viktig roll inom onsite/servicedesk support. Du kommer att arbeta konsultativt, kundnära och interagera med användare med varierad teknisk kompetens.

 

 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Arbetsuppgifterna varierar, men kan exempelvis innefatta:

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort IT-intresse, ett konsultativt förhållningssätt, vara serviceorienterad och trivas med många kontaktytor. Vi söker dig som har arbetat med support inom IT-branschen tidigare, eller har en eftergymnasial utbildning inom IT. Vi ser gärna att du har kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt Active Directory (AD). Vidare värdesätter vi erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning (t ex. Microsofts operativsystem, Internet Explorer, Microsoft Office, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning.) Goda PC-kunskaper, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem inom både klient och server värdesätts. Erfarenheter inom ITIL är meriterande. Då du kommer att arbeta i en kundnära roll behöver du vara flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är till hjälp i denna roll.


Vi söker dig som är kommunikativ och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Vi tror vidare att du får energi av och motiveras av att lösa kluriga problem och trivs i en roll där du får använda din logiska förmåga.

 

Alla lediga jobb