TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicefokuserad IT-tekniker till SEB i Stockholm

Vi söker dig med passion för support och förmågan att vara lugn även i utmanande situationer som IT-tekniker till SEB i Stockholm.

Som IT-tekniker i den här rollen får du chansen att supportera flera chefer på SEB med allt inom IT och teknik. Du kommer jobba inom ett högt prioriterat område där ditt arbete kommer synas, uppskattas och verkligen göra skillnad. Du kommer få en spännande och varierad vardag där din insats räknas varje dag!

OM JOBBET

Du kommer jobba tillsammans med två kollegor som också är specifikt dedikerade att supportera flera chefer inom SEB. Din roll är en servicefunktion där dina kommunikativa egenskaper värderas högt då du har många kontakter med cheferna samt deras assistenter. Eftersom du jobbar mot en mycket affärskritisk funktion är det viktigt att du har ett säkerhetstänk och är mån om kvalitet i det du gör.

Du får ett viktigt uppdrag att stötta cheferna och ge dem tekniska förutsättningar som behövs i deras vardag. Du kommer bland annat:

Du ingår i ett team inom SEBs IT Services-organisation, där du har daglig kontakt med många kollegor. Din arbetsplats blir hos SEB:s nybyggda och prisbelönta huvudkontor i Solna samt det anrika kontoret i Kungsträdgården. Resor kan förekomma då gruppen du supporterar ibland är på annan ort.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av IT-support sedan tidigare. Du behöver inte vara senior, men ha en mogen inställning till service. Du behöver ha ett stort teknikintresse men du förväntas inte kunna lösa allt, i de tillfällen när djupare teknisk felsökning krävs vänder du dig till experter, därför är det viktigt att du är nyfiken och är mån om att knyta långsiktiga kontakter inom hela SEB. Den grupp du supporterar har extra höga förväntningar på tillgänglighet, service och kommunikation, därför är det viktigt att du är lyhörd och kommunikativ.

Om du gillar att jobba med service och kvalitativ support kommer du älska den här rollen. Här kommer ditt jobb synas och göra en stor skillnad!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb