TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Serviceingenjör Climeon AB i Kista, Stockholm

Är du praktiskt lagd och lockas av ny teknik och möjligheten att forma en grönare framtid som servictekniker? Sök rollen idag!

Nu har vi ett spännande och lärorikt uppdrag för dig som serviceingenjör hos Climeon i Kista, Stockholm! Climeon strävar efter att förbättra världen genom att omvandla lågtemperaturvärme till förnybar, grön el och söker en serviceingenjör som vill ansluta till teamet i Kista och arbeta med installation, idrifttagning och service av Climeons avancerade Heat Power moduler!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med tänkt start i slutet av april och möjlighet till förlängning och/eller överrektrytering.

Climeon har ett ökat tryck på sina leveranser och behöver stärka upp teamet i Kista med extra resurser! 

Du kommer att arbeta i en mångsidig roll där du får omfattande kunskaper om tekniken bakom Heat Power-moduler och stora möjligheter till kompetensutveckling och en möjlighet att bredda ditt professionella nätverk. 

Som konsult hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Därför är det extra viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som serviceingenjör på testsiten i Kista kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att:

Värt att veta

Du arbetar ute på plats hos Climeon på testsiten i Kista. Du tillhör ett team om ca 5st serviceingenjörer och arbetar nära projektledarna i leverans. 

Du arbetar måndag - fredag, 40 h i veckan med förmodad start i slutet av april. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har minst en teknisk gymnasieutbildning och minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet. Kanske har erfarenhet av att jobba som underhålls/service ingenjör, installationstekniker, kyltekniker eller krafttekniker eller annan roll där du praktiskt hanterat vanligt förekommande verktyg. Vidare behöver du ha förståelse för hur t.ex. givare och sensorer fungerar liksom styrsystem samt att du kan läsa av ett elschema. 

Som person har du en "can-do attityd" och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann och ansvarstagande och förstår vikten av att arbeta både mot deadlines och du har ett stort säkerhetstänk i allt du gör. Du är flytande i engelska i tal och skrift då all dokumentation är på engelska. Behärskar du även svenska är det en fördel och underlättar kommunkationen med dina kollegor. 

Alla lediga jobb