TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Serviceingenjör inom underhåll – II-VI – Stockholm

Arbeta med installation, drift och underhåll av processutrustning för högteknologisk materialtillverkning hos II-VI i Järfälla.

Trivs du att arbeta med problemlösning och teknik? Har du gedigen erfarenhet som serviceingenjör/servicetekniker inom produktion och underhåll? Då kan detta vara tjänsten för dig. Det världsledande företaget II-VI som arbetar med optiska system och optoelektroniska komponenter söker nu en erfaren ingenjör till sitt team som arbetar med underhåll på anläggningen i Järfälla, Stockholm.

Läs mer nedan och sök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända techbolag som kunder. På II-VI jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

II-VI är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. II-VI tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, fem veckors semester med betald övertid (för denna tjänst) samt frivillig frisk- och sjukvårdsförsäkring.

I rollen som serviceingenjör inom underhåll, kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta för att hålla produktionsutrustningen i bästa skick för att bidra till en effektiv och högkvalitativ tillverkning.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

Du ska utöver ovanstående utveckla och underhålla korrekt dokumentation av nödvändiga arbetsrutiner. Du ansvarar även för att kontinuerligt upprätthålla tillräckligt med reservdelar.

Värt att veta

Du kommer ingå i ett team som består av andra ingenjörer, där du rapporterar till Maintenance och Facility Manager. Gruppen innefattar även underhållstekniker. Tjänsten är planerat som en skifttjänst där helgarbete ingår, med 7 dagars arbete och 7 dagars vila.

Tjänsten är på heltid, mellan 35.00 och 38,75 h/vecka beroende på typ av skiftmodell.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men för att vara aktuell för denna roll är det krav att du har god kunskap i svenska och/eller är flytande i engelska, i tal och skrift. Det är också ett krav att du arbetat i liknande roll tidigare och därför har kunskap/erfarenhet inom någon eller flera av dessa kompetenser; praktisk kunskap och tillämpning av mekanik, elektronik, vakuumsystem eller testning. Du har också kunskap om felsökningstekniker och förmåga att demontera, reparera och återmontera utrustning enligt manualer, scheman eller instruktioner. Det är meriterande om du har erfarenhet från utrustningsunderhåll vid tillverkningsindustri eller liknande.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är van att arbeta operativt, flexibelt och har en god problemlösningsförmåga. Det är också viktigt att du alltid strävar efter att nå högsta kvalitet i ditt arbete, är proaktiv och har ett systematiskt och organiserat arbetssätt. Eftersom du blir en del av ett team är det av största vikt att din samarbetsförmåga är mycket god.

Alla lediga jobb