TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Serviceingenjör sökes till AstraZeneca Södertälje

Är du en problemlösare som intresseras av spännande tekniska utmaningar? AstraZeneca Södertälje söker nu en serviceingenjör.

Brinner du för ständiga förbättringar och har yrkeserfarenhet från tillverkande industri? AstraZenecas enskilt största tillverkningsenhet, söker nu en drivande och engagerad Serviceingenjör.
I din roll som serviceingenjör stödjer du drift och underhåll av utrustningar och bidrar till en hög teknisk tillgänglighet inom ditt ansvarsområde. Ditt huvudsakliga ansvar består av att arbeta med underhåll och förbättring av de utrustningar och de arbetssätt som finns inom verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Campus AstraZeneca Södertälje möts vi i innovativa och högteknologiska miljöer för att tillverka läkemedel som förändrar liv. En vardag kantad av orubblig team-anda, stödjande ledarskap och en nyfikenhet som förflyttar gränser. 

Inom Sweden Operations är pulsen hög och vägarna många att utvecklas. Vi arbetar hållbart för varandra och planeten i en högteknologisk och positiv LEAN miljö. Coachande ledarskap och nyfikenhet driver oss mot att hitta nya sätt att tillverka läkemedel som förändrar liv.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga ansvar består av:

Värt att veta

På vår arbetsplats värdesätter vi högt det tvärfunktionella samarbetet på alla nivåer. Vår övertygelse är att vi når framgång genom stort tekniskt intresse i kombination med ett väl integrerat produktionssystem!

Du kommer att ingå i underhållsteamet som består av 14 medarbetare. Vi ansvarar för underhåll, modifieringar och förvaltning av processutrustning. Vi arbetar tvärfunktionellt och du är med och säkrar att våra kunder får produkt av rätt kvalitet i rätt tid och till rätt kostnad.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. Du kommer att vara anställd av TNG under uppdragstiden. 

Urval sker löpande!

Våra förväntningar

Vi förutsätter att du som söker har

Det är meriterande om du arbetat med eller har kunskap om Total Productive Maintenance (TPM) och/eller Lean och om du har arbetat med SAP Plant Maintenance.
Det är också meriterande om du har erfarenhet från läkemedelstillverkning och goda kunskaper i Good Manufacturing Practice (GMP).

Alla lediga jobb