TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Serviceingenjör till AstraZeneca i Södertälje

AstraZeneca söker nu en drivande och engagerad serviceingenjör till deras största tillverkningsenhet i Södertälje. Ansök idag!

Är du en problemlösare som intresseras av spännande tekniska utmaningar och som brinner för ständiga förbättringar? Då kan AstraZeneca vara något för dig! Nu sökes en serviceingenjör till ett uppdrag på AstraZenecas enskilt största tillverkningsenhet, Sweden Operations Site OSD i Gärtuna.

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader. Du kommer att vara anställd av TNG Tech under uppdragstiden.

Som konsult TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Det är därför viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos TNG Tech kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i underhållsteamet som består av 14 medarbetare. Vi ansvarar för underhåll, modifieringar och förvaltning av processutrustning. Vi arbetar tvärfunktionellt och du är med och säkrar att kunder får produkt av rätt kvalitet i rätt tid och till rätt kostnad. Vi är idag drygt 1000 personer inom Site OSD och vi finns i Gärtuna.

På Site OSD Formulation tillverkas kapslar och tabletter för oralt bruk till en volym på ca 13 miljarder doser/år. Vi är AstraZenecas lanseringssite för nya tabletter och kapslar och tillverkar ca 50% av AstraZeneca´s tablett och kapsel volym.

På AstraZeneca värdesätter vi högt det tvärfunktionella samarbetet på alla nivåer. Vår övertygelse är att vi når framgång genom stort tekniskt intresse i kombination med ett väl integrerat produktionssystem!

Våra förväntningar

Vi förutsätter att du som söker har:

Det är meriterande om du arbetat med eller har kunskap om Total Productive Maintenance (TPM) och/eller Lean och om du har arbetat med SAP Plant Maintenance.
Det är också meriterande om du har erfarenhet från läkemedelstillverkning och goda kunskaper i Good Manufacturing Practice (GMP).

Alla lediga jobb