TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Serviceingenjör till AstraZeneca Södertälje

AstraZeneca söker nu en drivande och engagerad serviceingenjör till deras största tillverkningsenhet i Södertälje.

Är du en serviceingenjör med erfarenhet av arbete i SAP PM (PlantMaintenance)? Då har vi en roll för dig! Nu sökes en drivande och engagerad serviceingenjör till ett uppdrag på AstraZenecas enskilt största tillverkningsenhet, Sweden Operations Site OSD i Gärtuna. Är du intresserad? Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av TNG Tech under uppdragstiden.

Som konsult TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Det är därför viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos TNG Tech kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Serviceingenjör stödjer du drift och underhåll av utrustningar och bidrar till en hög teknisk tillgänglighet inom ditt ansvarsområde.
Ditt huvudsakliga ansvar består av att arbeta med underhåll och förbättring av de utrustningar och de arbetssätt som finns inom verksamheten.
Arbetet involverar även deltagande i projekt och förbättringsarbeten som kan handla om investeringar i nya utrustningar, uppgradering av utrustning eller som syftar till att effektivisera verksamheten.

Värt att veta

Du kommer att ingå i underhållsteamet som består av 14 medarbetare. Vi ansvarar för underhåll, modifieringar och förvaltning av processutrustning. Vi arbetar tvärfunktionellt och du är med och säkrar att kunder får produkt av rätt kvalitet i rätt tid och till rätt kostnad. Vi är idag drygt 1000 personer inom Site OSD och vi finns i Gärtuna.

På Site OSD Formulation tillverkas kapslar och tabletter för oralt bruk till en volym på ca 13 miljarder doser/år. Vi är AstraZenecas lanseringssite för nya tabletter och kapslar och tillverkar ca 50% av AstraZeneca´s tablett och kapsel volym.

På AstraZeneca värdesätter vi högt det tvärfunktionella samarbetet på alla nivåer. Vår övertygelse är att vi når framgång genom stort tekniskt intresse i kombination med ett väl integrerat produktionssystem!

Våra förväntningar

Alla lediga jobb