TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Serviceingenjör till II-VI Finisar i Stockholm

Gillar du att jobba med elektronik och underhåll? II-VI Finisar söker nu en serviceingenjör till teamet i Järfälla. Läs mer!

Som serviceingenjör på II-VI Finisar kommer du att vara en del av det team som ansvarar för maskinparken för produktion och produktutveckling, där du får jobba inom flera teknikområden, men har störst fokus på elektronik. Du har många kontaktytor och utöver att jobba med löpande tekniskt underhåll av maskinerna är du också med vid installation av ny utrustning och i underhållsplaneringen. Söker du en rolig och bred roll där dina tekniska kunskaper kommer till användning? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos II-VI Finisar blir en en del av ett team på 6 personer och får ett eget övergripande ansvar över en del av maskinparken. Du har ett tätt samarbete med serviceingenjörer och processingenjörer och följer utrustningens livscykel, från inköp till underhåll och förbättring. 
II-VI Finisar är ett världsledande företag inom optisk kommunikation och erbjuder dig en utvecklande miljö där du som serviceingenjör är med och skapar förutsättningar för II-VI Finisars fortsatta arbete i framkant. 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel
Ny teknik
Ny teknik
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsplatsen är en avancerad produktionsanläggning för tillverkning av halvledare, där all tillverkning sker i renrum. Rollen som serviceingenjör är bred och utmaningarna kommer variera beroende på utrustning, men i stora drag kommer du att arbeta med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du jobbar ihop med fem kollegor och maskinparken är till viss del uppdelad i sina teknikområden. Den här tjänsten kommer att ha tyngdpunkt inom elektronik, men du kommer på sikt att få utföra underhåll på hela maskinparken och inom alla teknikområden. 

Arbetstiderna utgår ett skiftschema som är ett så kallat 7/7-skift. Det vill säga att du arbetar 7 dagar och är sedan ledig 7 dagar. Arbetet är huvudsakligen dagtid, inklusive lördag-söndag. 

Rollen ska tillsättas så snart som möjligt och du kommer att få en gedigen introduktion och även en mentor i början. Under veckodagarna arbetar du parallellt med dina kollegor i serviceteamet och på sikt kommer du att jobba självständigt på dina arbetshelger. II-VI Finisar har sitt kontor och sin produktion i Järfälla. 

VEM ÄR DU?

Den här rollen passar dig som har ett stort teknikintresse och har jobbat praktiskt med tekniskt underhåll av elektronik på kretskortsnivå, då det kommer vara ett visst fokus i den här rollen. Du behöver inte ha jobbat inom halvledarproduktion, men du bör vara van att arbeta med stora maskiner och ömtålig utrustning sedan tidigare. Har du en teknisk utbildning är det meriterande, men din praktiska erfarenhet är viktigast. 

Eftersom du har många kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och har en god servicekänsla, oavsett om det är en extern eller intern part som du möter. Du kommer jobba på både svenska och engelska, därför är det viktigt att du är bekväm med att kommunicera i tal och skrift på engelska med både kollegor och leverantörer. Du behöver också kunna arbeta strukturerat och vara duktig på att prioritera dina uppgifter då du kommer att jobba självständigt under ditt skift. Söker du en roll där du får möjlighet att jobba brett med flera olika teknikområden och har en uppskattad roll på företaget? Då är det här rollen för dig! Skicka in din ansökan så snart som möjligt, så hoppas jag att vi får kontakt! 

Alla lediga jobb