TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Serviceinriktad logistiker till Preem

Intresserad av att jobba inom logistik och administration? Nu söker vi en medarbetare till Preem i Stockholm, sök här!

Har du tidigare erfarenhet av administration och kundservice och är intresserad av att utvecklas inom logistik? Till Preem söker vi nu en logistiker till ett uppdrag fram till hösten 2019. Om du vill jobba i en klassisk spindel-i-nätet-roll, med många kontaktytor och stort ansvar över det dagliga arbetet. Välkommen med din ansökan!

Jobba för framtiden redan idag

Som logistiker erbjuds du en varierande roll med god möjlighet att växa i din yrkesroll. Du kommer vara en del av ett team som värderar samarbete högt och samtidigt strävar efter att ständigt leverera god kvalité. 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid

Beskrivning av tjänsten

Som logistiker kommer du att vara länken mellan Preems säljorganisation och de externa transportörerna som avdelningen samarbetar med. 

Här kommer du att: 

Tjänsten kommer att starta omgående och pågå till och med hösten 2019, med möjlighet till förlängning. Du kommer tillhöra ett team på ca 10 personer. Preems kontor ligger på Kungsholmen i Stockholm och jobbet kan innebära resor till samarbetspartners runt om i Sverige. 

Har du den här bakgrunden?

För detta jobb söker vi dig som: 

Det är meriterande om du: 

Är det här du?

Som person tror vi att du är:

Alla lediga jobb