TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicekoordinator till LECO Nordic Täby Stockholm

Är du en strukturerad person med god kommunikativ förmåga? LECO Nordic söker nu en servicekoordinator till kontoret i Stockholm!

Söker du en familjär arbetsplats där du kan bidra med din känsla för högkvalitativ service och administration? Just nu söker LECO en Servicekoordinator till kontoret i Täby, norr om Stockholm.
Här får du möjlighet att arbeta på ett stabilt, internationellt företag med ett välkänt varumärke och vara den som koordinerar servicearbetet på LECOs högkvalitativa analysinstrument som finns hos kunderna inom Nordens basindustri.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag och bli en del av ett härligt team!

Ditt anställningserbjudande

Som Servicekoordinator hos LECO har du en viktig roll i att koordinera och supportera serviceteknikerna som utför arbeten/service på LECOs produkter ute hos kunderna. Du kommer till ett mindre kontor i Täby men i en internationell verksamhet, där du kommer ha många kontaktytor och spela en avgörande roll i att förse serviceteknikerna med de resurser och stöd som krävs för att de ska kunna utföra sitt arbete på bästa sätt. Du kommer att spela en central roll i att driva värdeskapande kundrelationer och bidra till företagets fortsatta tillväxt och framgång.


 

6 v semester
6 v semester
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som Servicekoordinator kommer du tillsammans med Servicechefen organisera servicearbetet inom bolaget. Det innebär bland annat att du kommer arbeta med:

Värt att veta

På LECO blir du del av ett amerikanskt ägt familjeföretags nordiska del. På kontoret i Täby, i norr om Stockholm, stöttar du dina kollegor och de sex serviceteknikerna som täcker olika geografiska områden i Norden. Arbetskulturen är familjär och välkomnande och på LECO stöttar man varandra för att nå både individuella och gemensamma resultat. En prestigelös och familjär stämning präglar arbetskulturen och i byggnaden finns det t.ex. tillgång till gym och i området finns många restauranger. Eftersom du kommer att spela en viktig roll i servicearbetet behöver du vara närvarande på kontoret alla dagar. 

LECO tillämpar en arbetstid på 37,5 h/v och du kommer arbeta från kl. 8-16:30. Under sommaren 15 maj – 15 augusti kommer du arbeta från kl. 8-16.00.

Våra förväntningar

Vi söker efter en person som trivs i en administrativ och koordinerande roll. Som person är du serviceorienterad, flexibel och en stor vän av ordning och reda. Du gillar att vara proaktiv och anpassar din kommunikation efter person och situation. För att vara aktuell för tjänsten behöver du: 

Eftersom du kommer att arbeta i olika system och främst i SAP är erfarenhet av SAP meriterande. Dessutom är det meriterande om du har kunskaper i finska, då det kan vara till nytta för kommunikation med vissa av LECOs kunder.

 

Alla lediga jobb