TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicekoordinator till marinföretag i Göteborg

Är du strukturerad och har god kommunikativ förmåga? Nu söker vi servicekoordinatorer till marinföretag i Göteborg!

Vill du jobba på ett internationellt företag som värnar om hållbarhet och miljö? Nu söker vi en servicekoordinatorer till marinföretag i Göteborg. I rollen som servicekoordinator får du en central roll där du koordinerar serviceingenjörer som arbetar med uppföljning av driftsättning, garantiärende och serviceärende.

Vår kund erbjuder energieffektiva lösningar och har en ökad efterfrågan på företagets produkter. Uppdraget startar omgående och tjänsten sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett jobb som servicekoordinator i en mycket spännande och viktig bransch, där du får breda kontaktyta och där du arbetar med att koordinera och supportera serviceingenjörer som utför ärende hos företagets kunder. Du får därmed en viktig roll i att förse serviceingenjörerna med stöd och resurser som krävs för att de ska kunna utföra sitt arbete.

Vidare erbjuds du:

.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ


Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående nu i mars. Du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Uppdraget är på minst sex månader och därefter finns det goda chanser till förlängning. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning och har erfarenhet av en liknande koordinerande administrativ roll. Gärna i en roll där du stöttat servicetekniker, med teknisk support och har du dessutom kunskap inom marin industri eller liknande bakgrund är det meriterande. Du är har en god kommunikativ förmåga och uppskattar samarbete i arbetet. Som person är du noggrann, strukturerad och fokuserad med ett stort engagemang för ditt arbete. Du har en god IT-vana och god erfarenhet av MS Office. Meriterande om du jobbat i systemet Eye Share.

Vidare ser vi att du gillar att jobba i högt tempo och klarar av att hantera flera uppgifter samtidigt. Då företaget jobbar internationellt ser vi att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i både tal samt skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av marinindustrin men inget krav.

Alla lediga jobb