TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Servicerådgivare till Mekonomen Kiruna

Letar du efter en trygg anställning i ett dynamiskt företag? Sök rollen som Servicerådgivare/ föreståndare hos Mekonomen i Kiruna!

Vill du ha en spännande och utvecklande karriär där du får jobba i ett litet glatt team som strävar efter att ge den bästa möjliga servicen till sina kunder? Vill du ha ett arbete där du har möjlighet att påverka din lön? Är du engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad? Om svaret är ja då är tjänsten som Servicerådgivare/föreståndare hos Mekonomen i Kiruna det perfekta valet för dig!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss får du en arbetsplats där alla är välkomna och där karriär kan göras på många olika sätt, både uppåt och på bredden. Något av det som utmärker oss som arbetsgivare är:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Friskvård
Friskvård
Personalrabatter
Personalrabatter

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Mekonomen Kiruna har nyligen flyttat till fräscha moderna lokaler i det nya industriområdet,  nära Nya Centrum. Här finns utmärkta möjligheter att växa och ta din karriär till nästa nivå.

Vi tillämpar löpande urval så missa inte chansen att bli en del av vårt team. Ansök redan idag!

Våra förväntningar

Du behöver inte ha fordonsteknisk utbildning men vi ser gärna att du gillar bilar och därför kan en hel del av den anledningen. Du har ett genuint människointresse och gillar att arbeta i en utvecklande miljö där man ser möjligheter framför problem. Du lever med övertygelsen om att kunden alltid har rätt och strävar efter att överträffa kundens förväntningar.

Hos oss är det en självklarhet att man som kollegor hjälper varandra!

 

Alla lediga jobb